LIVETS rabattkod på nya naglar

I samarbete med @_luxbeautybox_

Jag lovade ju er livets rabattkod för ett par dagar sen, och här kommer den!

Ni som varit med ett tag vet vid det här laget att mitt största komplex är mina naturliga naglar. Jag kan inte riktigt förklara varför det är så, men mina egna, korta naglar ger mig panik. Löjligt, men sant. Därför har jag haft mina naglar konstant fixade sedan jag var 16, vilket är typ 8 år sen. (Hur sjukt?) Men först nu kan jag säga att jag har hittat min nageltjej.

Jag har testat rätt så mycket inom skönhet. Alldeles för många år av (till slut hemska) fransförlängningar, lashlift, ansiktsbehandling, hårförläningar osv osv, men får jag bara välja en enda sak att fortsätta med så är det utan tvekan naglarna. Dock vet vi allihopa som kikat på en skönhetssalongs prislista att ett nytt set är sviiiindyrt! 1200 kr är långt ifrån ovanligt. Men nu kommer vi till det bästa:
För det första kostar ett nytt sett hos @_luxbeautybox_ 500 kronor och dessutom får ni med koden matilda20 hela 20% rabatt. Hör ni hur bra??

Okej, nu kanske ni både hör varningsklockor ringa pga priset (billigt brukar vara lika med dåligt) och tycker att det ligger lite långt bort, men då kan jag berätta att:

1. Hon är sjuuukt duktig! (Ni ser ju själva) Och då är jag verkligen kräsen ska ni veta!

2. Det ligger visserligen i Sätra Centrum, vilket både låter och ser ut att ligga väldigt långt ut. Men det tog mig under en halvtimme att åka ifrån Östermalm, det är inga byten eller krångel så fort man kommit på röd linje och dessutom ligger salongen i direkt koppling till tuben.

Låter det inte övertygande nog borde ni nästan bara åka ut för att träffa henne, för härligare tjej får ni fasen leta efter. En ursprunglig finska, som bott i London och pratar därför Engelska, har upplevt alla möjliga äventyr och har dessutom världens härligaste attityd. Nej - ÄLSKA!

Koden gäller bara månaden ut, så på riktigt, unna er!! Jag LOVAR att ni inte kommer ångra er.

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Otroligt vackra naglar verkligen. Synd en bor så himla långt bort! 😊❤️
nouw.com/frulindhamn
linndossing
linndossing,
Men vaaaarför bor man i Skåne och jobbar inom vården just nu är ju verkligen frågan 🙃 Kram
nouw.com/linndossing
elin,
Wow så fina!
erlokalvard.se/
amandagroth
amandagroth,
Åh va fina 😍❤
nouw.com/amandagroth
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
OMG lätt goalsnaglar!! Ärligt så satt jag igårkväll och scrollade igenom bilder och sökte lite pånagelställen för jag är så himla sugen på att fixa mina naglar. Man känner sig ju så himla piffig av att ha fina naglar! Detta måste vara ett tecken på att jag ska göra dom haha <3 Jättefint Matilda <3 KRAM!
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Sååååå himla fina ❤️❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin