Livets dag är på ingång

Waky waky huns! Det är faktiskt lill-Lördag (redan??) och jag är så taggad på den här dagen. Jag har precis kommit hem från min löptur (jag vet... Det är inte okej att träna så här dags på morgonen. Obehagligt beteende... Haha) och ska hoppa in i duschen. Kan vi ta en liten stund för att jag har levt hela mitt liv utan att förstå poängen med en hårfön? Det är ju verkligen livets uppfinning!

Tips btw!! Vill ni få choklad värt 300 kronor från Östermalmshallen så är det bara att höra att tipsa om någon som vill ha en värdering på en lägenhet i Östermalmsområdet eller på Gärdet. Hör då av er till matilda.berlin@fastighetsbyran.se eller 073-331 01 03.

Anyways, efter en förmiddag där jag ska kötta samtal, vilket jag tro det eller ej är supertaggad på, har vi Save the date med kontoret. Lite som en avslutningsfest innan alla börjar gå på semester. En av mäklarna berättade att förra året så körde dom escape room följt utav att åka ribbåtar till någon liten lyxkrog ute i skärgården. Hör ni hur härligt?? I år blir det nog inte riktigt på den nivån. Det vi vet är att vi vid 2 skall vara ombytta och redo i oömma kläder för att hänga ute innan vi sen skall byta om för att äta någonstans inne i stan. Mer än så vet vi dock inte. Och jag är övertygad om att det här kommer bli något av sommarens mest absoluta dagar.

Vad ska ni göra idag? Taggade? Om ni ska ut och njuta av solen så gör det för mig med.

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Åh hoppas ni får en riktigt rolig kväll! Kram <3
nouw.com/desireekujala
Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh så spännande, ska bli kul att se vad ni gjorde sen 😃 Jag ska sola och jobba på altanen prick hela dagen!
nouw.com/johannagrahn
Frulindhamn
Frulindhamn,
Alltså hårfön, bästa! Åh vad kul det låter, ha så roligt bruden 😍❤️
nouw.com/frulindhamn
Linnéa,
Åh, vad spännande och kul det låter, kommer garanterat att bli en höjdardag! 🤩❤️
nouw.com/linnealiebig
klara,
Vilken fin topp!
st.rich-port.se/
happyM
happyM,
SÅ HIMLA FIIIIN ❤️❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin