Livets bästa fredagsdejt

Godmorgon hjärtan! Och godmorgon Lördag!

Jag tror inte att ni förstår riktigt hur efterlängtad den här dagen är. Inte för att jag har ogillat min vecka, vardagar eller jobb. Tvärtom älskar jag det lite för mycket. Därav har mina dagar blivit nästan lite för långa (vi checkar två stycken 12-timmars dagar), och resten av mitt liv har hamnat på total paus. Antalet olästa notiser på min mobil ska vi inte ens gå in på. FÖRLÅT till alla er jag inte svarat btw! Känns det bättre (för er, verkligen inte för mig) så har jag till och med ignorerat sms från min syster. Men äntligen är veckans enda ”lediga” dag här, så nu j*klar skall allt besvaras, samarbeten fotas, inlägg skrivas, storhandling utföras och allt annat som behövs göras göras.

Jag och @isabylund pratade en hel del om det här med livsprioriteringar på våran stående fredags-dejt igår. Stort tips på Kavalleriet btw! Visserligen blev det (inte allt för oväntat) bara vin för oss - den här gången. Men pizzan såg fantastiskt god ut och vi är båda överens om att det utan tvekan ska fikas där en regnig höst-eftermiddag.

Anyways, tillbaka till det här med livsprioriteringar.
Vi människor är i grund och botten både vanebildande, lata och bekväma. Finns alternativen tar vi gärna chansen till att göra det som kräver mindre energi. Vi sitter istället för att stå. Vi åker istället för att gå. Vi gör det som är bekvämt för oss.

Därför är det ibland så himla enkelt att motivera den enklaste och bekvämaste utvägen för oss själva. Till exempel, som Isa sa, hade det varit så lätt att intala mig själv att det är klart att jag ska åka direkt hem efter jobbet. För att efter en arbetsvecka med långa dagar behöver jag ligga hemma (aka isolera mig själv och begrava mig i något totalt oviktigt). En väg jag faktiskt valt många gånger tidigare. Men då kommer frågan: Är det det liv jag vill leva?

Svaret är nej.

Jag har under det senaste året prioriterat om i mitt liv och börjat inse vad som är viktigt och vad som faktiskt betyder något. Mina vänner till exempel. Kvällarna ute. Middagarna med min familj. Alla dom där stunderna värda att minnas.

Så ibland måste vi faktiskt pusha oss själva lite, ta det där alternativt som kräver lite mer energi, som inte är lika bekvämt men som ger oss ett liv mer värt att leva. Livsprioriteringar. Därav har jag idag dom där cirka en miljon olika notiserna att ta tag i, vilket känns helt okej för jag hade världens i särklass bästa fredagsdejt. Jag menar, bara se hur snygg hon är!

Hur var eran fredag hjärtan?

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Så fina ni är! ✨💗
nouw.com/hannakarlzzon
by_anniess
by_anniess,
Vackra du! Helt underbara bilder på dig<3
Ha en toppen helg!!
nouw.com/by_anniess
happyM
happyM,
Åhhhh alltså definitionen av underbart!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Juliajli,
Jag tycker att det låter jättefint! Jag vet inte om jag vill leva vanemässigt heller, även om jag just nu gör det. Är också ny på jobbet och orkar liksom inte med "folk" och eftersom jag ändå bor ihop med Erik blir det lätt att ta den där enkla vanan att åka hem och krasha med honom. Men jag får väl öva, testa och bestämma mig lite dag till dag 😊 Det var fina påminnelser. Jag hade en fin fredag, jobbade till 13:00 och åkte sedan till sommarstugan och umgicks med mamma och hunden och sedan åkte jag hem vid sjutiden och käkade pizza och såg på Password. 😉
ajlimuller.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså hur fina kan ni två vara egentligen? Det bara lyser om er båda! Kan verkligen förstå att det var en helt perfekt dejt! Så glad för er skull att ni har varandra. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin