Livets alla kontraster

Något jag fullkomligt älskar är livets alla kontraster. Jag skulle till exempel aldrig kunna bo på ett ställe med ett enda väder, för även om jag snart kommer att få äta upp mina ord så älskar jag hösten, vintern, våren, sommarn och allt däremellan. Jag hade heller aldrig kunnat tillbringa alla mina dagar ute i lugnet på landet eller dom alla i storstadens kaos. Jag lever för variationen. För kontrasterna.

För en vecka sedan satt jag hemma i lugnet på Gotland. Jag kunde vakna, ta en kopp kaffe och gå rakt ut på altanen om jag så ville. Den här veckan däremot har livet varit det motsatta. Det har varit full rulle ca 24/7 - och jag älskar det!

Måndag
Första dagen tillbaka från semestern. Tvärtemot en mjukstart blev det jobb fram till nio. Helt otrolig start.

Tisdag
Liksom varje vardag startade jag tisdagen på gymmet följt av jobb. När jag stängde igen datorn vid 6-tiden traskade jag direkt ned till Artilleriet (stort tips btw) för att möta upp en dejt. (She's back in the game!)

Onsdag
Redan vid 4 smet jag ifrån jobbet (det kändes nästan som att jag skolkade, haha) för att möta upp Ella på en fika. Så trevligt! Jag och Lovisa hade pratat om att köra GRIT vid 18:30. När hon fick förhinder tänkte jag att jag kör i alla fall. Klipp till att jag och Ella kollar på klockan och inser att den är 18:52. Så mycket hade vi tydligen att avhandla. Hur trevligt?

Torsdag
Det finns en "risk" att jag behöver jobba sent ikväll. Om inte ska jag möta upp veckans andra dejt, hihi.

Fredag
Finns det något bättre sätt att tillbringa en fredagskväll på än med en AW? Men innan det är en vända på stan ett måste då....

Lördag
... jag på lördag skall på födelsedagsfest för Lisa. Hon har styrt poolparty och jag är så otroligt taggad. Enda kruxet är ju det där med att man ska ha något att ha på sig och jag är fruktansvärt trött på min garderob. Standard.

Söndag
Allt för sent kommer det dock inte bli för min del för att på söndagens schema står ett visningsmaraton.

Ni hör ju. Kontrasterna i livet. Från osminkad och total-lugn, till kavaj och fullt ös medvetslös. Älskar't!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin