Livet utan pengar

Just nu känns tiden väldigt märklig. Dagar, vekor, månader bara springer iväg (det är seriöst 6 veckor sen nyår - hur sjukt?) men samtidigt är dagarna i sig långa. Även om jag har panik över att tiden går fort känns det sjukt skönt för varje dag jag kan checka av. Det beror nog på att för varje dag som jag tar mig igenom kan jag checka av något, vilket är galet skönt! Idag har jag bland annat checkat av ett 4-timmars juridik seminarium och imorgon kommer jag checka att ett samhällsbyggnadsseminarium. Så även om jag har panik inför nästa Onsdag när vi har ett PM som ska in, så ser jag verkligen fram emot när klockan har slagit 12:00 för då ska det vara inlämnat, vilket såklart ska firas. Woop woop!

Jag tror att vi överlag är dåliga på att ge oss själva cred för det vi checkar av och presterar. Vi tänker bara att ja, det var en dag i skolan. Men nej det var ett helt seminarium jag tog mig igenom, som jag dessutom hade förberett mig inför och kunde svara på frågor.
Det är faktiskt något att vara nöjd över! Har du gjort något sånt idag? Litet eller stort? Tänk efter =)


Jag har förresten börjat svara på alla era frågor i Frågestunden - såå himla kul! Tanken är att inlägget ska komma upp på Fredag, så kommer ni på något mer är det bara att ställa frågan =)
En av frågorna kom in på Tokyo, så jag kikade igenom mina bilder därifrån och blev verkligen SÅ himla sugen på matcha! Skulle typ kunna döda för en matchalatte eller en Harajukucrêpe med matcha smak just nu. Tänkte att jag skulle stanna förbi Espresso House och köpa med mig en latte hem, men så kom jag ju på att jag fortfarande inte har något fungerande bankkort. Gahhh.... Det är banne mig inte lätt att vara utan dom där sakerna man är vardagligt van vid kan jag säga er! Får ta och gräva lite i lådorna sen när jag kommer hem och se om jag hittar matchapulvret jag köpte när vi var där, haha! Wish me luck!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Louiseelinore
Louiseelinore,
åh nej livet är verkligen inte lätt utan bankkort har tappat bort mitt ett antal gånger 😱 hoppas de löser sig finis ❤️
nouw.com/louiseelinore
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej, det är verkligen inte det! Men nu så! Nu har jag fått hem korten, wohoo! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Ullie,

bra kämpat uta dej fina dukitga .. skicker en lycka till då .. sv: Tack Tack snälla du man vill ju alltid ändra o göra omsitt hem tycker ja :S

weberskold.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack sötaste <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin