Livet som mäklare - säljer lägenhet på en torsdag

Om jag har längtat efter denna lördag? Hell to the freaking yes! Det är inte bara veckans enda (nästintill) lediga dag, utan framför allt är min älskade familj uppe och hälsar på. Lyckan av att igårkväll få krama om dom var verkligen obeskrivlig! Visserligen är det ”bara” 8 veckor sen vi sågs, men kombinationen av att det har varit en låååång vecka och vetskapen om att jag snart skulle få se dom har gjort att hemlängtan varit total. Så 24 timmar av mys is on!

Det har som sagt varit en lång vecka. Som tidigast har jag gått ifrån kontoret 17:45 (vilket var igår) och som senast 21:45. Och tro inte att jag inte jobbat under tiden. Tvärtom har jag jag krigat och krigat men utan några större resultat. Den som tror att mäklarlivet är något glammigt man bara bubblar sig igenom har då helt fel kan jag berätta. But I ain’t no quitter!

Och plötsligt händer det också - ett kontrakt på en torsdagskväll.
Egentligen stod det AW på nedre plan 18:00 i min kalender. Det vill säga att min chef hade styrt med mat, bubbel och tårta för hela kontoret. Jag ”råkade” dock boka in en förhandsvisning av Erik Dahlbergsgatan 27 som jag skulle haft öppen visning på nu på Söndag.

Klipp till att jag förhandlar ihop det, bokstavligt talat får skjuts ned till kontoret av köparna och hamnar i att förbereda kontraktskrivning medan resten av gänget sitter i rummet bredvid.

Det skall tilläggas att alla någon gång gick förbi och frågade om jag ville ha hjälp med något. Hur fint??

2 timmar efter visningen var lägenheten såld och jag kunde joina firandet. Jag säger bara salted caramel cake från Mr Cake 👌🏼. Bättre avslut på en torsdag alltså!

Så Söndagens 3 visningar blev helt plötsligt 2. Letar ni en härlig 1,5 med balkong på Erik Dahlbergsgatan är det bara att komma förbi och lägga ett bud eller två.
Men innan dess ska jag mysa sönder med min familj. Hoppas ni får en lika härlig dag som jag tänker ha! <3

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,

Åh vad skönt med en ledig dag och att din familj är där och hälsar på. Ha en fin helg vännen ❤️

nouw.com/artibus
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Men så mysigt att du haft besök av din älskade familj. Kan tänka mig det fyllde dig med massa kärlek och energi. Men alltså herregud vad gott det där såg ut. Perfektion av bakelse! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
brallans
brallans,

Du är en sån jäkla krigare, wow! Inspireras verkligen av ditt driv! Hoppas du får en supermysig helg med familjen 🤍🤍

nouw.com/brallans
Linnealiebig
Linnealiebig,

Du är såå grym, och med ett driv som få ❤️❤️❤️

nouw.com/linnealiebig
Patriciaespe
Patriciaespe,

Men du är så grym! Och inspirerande 💓

nouw.com/patriciaespe
cesiliegm
cesiliegm,

Så flink og vakker du er!

nouw.com/cesiliegm
charlottahagg
charlottahagg,

Wow så fin du är💞

nouw.com/charlottahagg
Linda,

Omg du är så jäääkla GRYM!

lindaviktoria.se
Nellaroc
Nellaroc,

You go girl! Du är såå himla duktig! <3

nouw.com/nellaroc
happyM
happyM,

BÄSTA DU <33333

nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin