Livet helg

Inlägget innehåller affilliatelänkar

Godmorgon hjärtan!

Just nu känner jag lite: Var ska jag ens börja? Det slog mig igårkväll att den här veckan som varit va orimligt lång. Sju små ynka dagar, men så mycket som hänt. Att jag fyllde år i måndags känns verkligen helt orimligt. Det hade känts betydligt mer troligt om någon sagt att det var en månad sen och inte bara en vecka. En vecka under vilken jag:

- fyllde och firade 25.

- hade en AW med jobbet.

- sålde 2 lägenheter (!).

- hade dejt/terapitimme med @isabylund.

- myste med hunden Vanilja hemma hos Ella och Richard.

- hade livets helg!

I fredags kväll kom som sagt min älskade familj upp från Gotland för att hälsa på och fira min födelsedag. Så mycket mys! Dock hade det varit en extremt lång vecka, så jag somnade som en stock alldeles för tidigt. Men vad gjorde det när man blev väckt till ”födelsedags-frulle”? Eftersom att Pappa skulle iväg och jobba blev det vad han hann med. Så dom hade köpt med sig allt man kan tänka sig. Vi snackar till den grad att Mamma tagit med sig toast-järnet från hemifrån Gotland och Mormor och Morfar hade skickat med färska hallon från Stenhuse. LIVET!

Och ja, det var verkligen livet! Dom där stunderna när vi sitter samlade som familj, bara pratar och helt enkelt är, är ovärderliga!

Efter att Pappa sen var tvungen att åka tillbringade vi dagen med att gå en långpromenad från mig, till och runt i Norra Djurgårdsstaden, vidare förbi KTH, genom Vasastan och bort till Östermalm där jag visade kontoret en snabbis innan det var dags för middag.

Som vanligt är beslutet kring vad man ska äta det absolut svåraste jag vet. Så efter måååånga sökningar landade vi på Nybrogatan 38. Så mysigt! Och gott var det, men jag tror nog att jag definitivt mer skulle rekommendera det för frukost/brunch än middag.

Hur fin är inte min tröja btw? Du hittar den HÄR

Tyvärr hade vi inte så mycket tid tillsammans. På mitt söndags-schema stod visningar och på deras hemfärd med båten. Men för att maxa tiden tillsammans så åkte vi in till Odenplan för en gemensam frulle <— något vi aldrig gör annars (äter fulle ute). Än en gång, ovärderlig tid tillsammans!
Vi tänkte först gå på Pom och Flora, Mahalo eller Oh La Long men trots att vi var där bara några minuter efter att dom öppnade så var köerna enorma. Så vi körde en riktig chansning och satte oss på Café Nestro. Helt ok ställe. Litet och mysigt, men inget i jämförelse med dom ovannämnda.

Ett par timmar senare kramades vi hejdå. Dom tog sig till Nynäs och jag till mina visningar. Och fem timmar senare satt vi där och skrev kontrakt. Ihhh! En vecka - 2 försäljningar!
Där har ni den - livets helg! Så nu kör vi 7 nya härliga dagar tycker jag!

Gillar

Kommentarer

Nellaroc
Nellaroc,

Vilken vecka, så härlig och grattis till försäljningarna❤️ Hoppas du får en superbra kommande vecka också, kram.

nouw.com/nellaroc
cesiliegm
cesiliegm,

Du er så vakker!

nouw.com/cesiliegm
Hannas krypin,

Vilken underbar vecka du haft. Stort grattis till lägenhetsförsäljningarna!

hannafialotta.blogg.se
linndossing
linndossing,

Åh vad underbart att veckan varit så fint! Grattis till försäljningarna, du är ta mig fan såååå grym!!!! Bäst

nouw.com/linndossing
emelieaj
emelieaj,

Stort grattis! Så duktig 🙌😍

nouw.com/emelieaj
annawickell
annawickell,

Bästa grymma du!!

nouw.com/annawickell
happyM
happyM,

Åhhh stort grattis, du är så grym ❤️

nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Heja dig vännen! 😍 och JA toppen är verkligen hur snygg som helst! ❤️

nouw.com/hilma
ebbabloms
ebbabloms,

Vilken underbar vecka. Grym är du!❤️

nouw.com/ebbabloms
amandassofi
amandassofi,

För mig är det så galna summor, jag bor ju uppe i Skellefteå och här är priserna något helt annat. Husen vi tittar på just nu kostar liksom 1 miljon haha....

nouw.com/amandassofi

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin