Livet har haft sämre dagar

Okej. Så hur löd domen? Kan jag rekommendera Tak? Efter gårdagens aw/kompis-date med Teresia kan jag utan tvekan svara JA! Ja, ja, ja! Det kan jag verkligen! 48 meter ovanför Stockholm ligger denna pärla. Det är det perfekta stället för både en trevlig middag (med otroligt god mat) eller bara ett glas eller två.

Och tro det eller ej, men efter gårdagens totala skitväder så fick vi till och med solsken. Jag tjatade nästan hål i huvudet på Teresia över hur fint det var. För alltså WOW! Vi konstaterade både två att det utan tvekan är ett måste att återvända dit sen i sommar, sätta oss i solen och bara njuta.

Maten är asiensinspirerad och är i en förvånansvärt bra prisklass. Med tanke på var det ligger och hur otrolig utsikten är så hade man kunnat förvänta sig en nota på minst det dubbla beloppet.
Vi fastnade båda två för deras nudelsallad med grillad lax som verkligen var så himla god. Men efter att ha kikat på gästerna runt omkring kan jag utan tvekan också rekommendera deras sushi och pokébowl med. Nej, MUMS säger jag bara!

Som jag har skrivit innan så går jag verkligen typ aldrig ut och äter. Jag har helt enkelt alltid valt att prioritera annat. Men det är något jag både vill och ska ändra på i sommar. Bortsett från att jag jobbar på att utöka mitt sociala umgänge (vilket måltider är det perfekta sättet att kombinera med) så planerar jag att fira en massa i sommar. När vi lämnar in C-uppsatsen, när jag tar examen, när jag får min licens, när jag tar in mitt första objekt, när jag förmedlar min första bostad osv osv. Så jag har faktiskt påbörjat en lista med restauranger jag ska bucket-list checka under de närmsta månaderna.

Dom är:

- Vau de ville
- Glashuset
- Supper
- Riche
- Nybrogatan 38
- Asian post office

Vilka har jag missat? Hjälp mig fylla på listan =)

Gillar

Kommentarer

Linn,
Så himla fin himmel ^^
move-it.se/
Julia,
Det verkar underbart, verkligen!
ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
Mälarpaviljongen!!
nouw.com/isabylund
linneassofie
linneassofie,
Men wow, vackert!!
nouw.com/linneassofie
linndossing
linndossing,
Så himla rätt att fira! Att få i sig mat/dricka och samtidigt träffa vänner, det är så bra!! Kram
nouw.com/linndossing
Yasmine ,
Vilket bra tips att gå till Tak, det ser helt amazing ut! 😍 Eatery på Gärdet öppnar 20 maj haha! Annars kan jag knappt några restauranger i Sthlm 🙂
yasmissy.blogg.se
happyM
happyM,
Nej jag döööör vad mysigt!!!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Mammatillthea
Mammatillthea,
Men vilket härligt ställe med en otrolig utsikt 😍
nouw.com/mammatillthea
annawickell
annawickell,
Har massa förslag!! 🥂🙌🏼
nouw.com/annawickell
Jasmine,
En så väldigt härlig bild på dig!
Ni ser ut att ha haft himla trevligt. Tack för att du tipsar.
Önskar dig en fin helg.
Kram
rosanatt.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin