Lights in mind

I samarbete med Comp-lux

Vi är där igen. Fokus på den där lilla sorgliga glödlampan som hänger i vårat vardagsrum. Den som hängt där sedan vi flyttade in för ett år och snart tre månader sen. Den som jag nämnt här inne jag vet inte hur många gånger.
Men vet ni vad? Efter den här helgens shoppingtur har vi kommit ett steg närmre att byta ut den. Vi har inte hittat vilken lampa än, men nu har vi zoomat in på vilken modell av lampa det är vi vill ha

Bilder lånade från Pinterest

Egentligen vill vi sätta spottar i hela taket. Vi gjorde det hemma i våra förra drömlägga när vi totalrenoverade den, och det blev verkligen så galet snyggt! Tro det eller ej, men spottarna behöver inte alls vara särskilt speciella, eller dyra för den delen, för att ge hela bostaden ett helt nytt utseende. Exempelvis dom här infällda spoottarna från Comp-lux skulle göra ett vardagsrum, sovrum eller kök magiskt! Supersmidiga att installera, dimbara och med LED-ljus, vad mer kan man önska?

Hade jag fått välja hade jag gjort precis samma sak som innan. X antal spottar efter rummets kontur för att skapa släpljus över väggarna och sedan X antal i mitten av taket för att skapa ljus. Allra helst de längs väggen på en lysknapp och de andra på en annan för att dimma belysningen i olika nivåer. Så galet snyggt!

Dock bor vi högst upp i vårat hus, och taket är redan lite för lågt för att sänka ännu mera. Plus att jag har redan kört renoveringsracet en gång, nu orkar jag inte göra det igen på ett bra tag, haha!
Så istället fortsätter jakten på den perfekta taklampan. Egentligen har vi kommit till det stadiet att vi faktiskt har hittat den, men prislappen skriker neeeej åt oss. Så vi letar vidare. Fortsättning följer!

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Jag har stjärnlampa men använder knappt den
nouw.com/simonandersson
elinelmersson
elinelmersson,
Åh men såååå fint!!! Jag blir alltid så sugen på att flytta hemifrån när jag läser dina sådana här inlägg, hihi <33
nouw.com/elinelmersson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Sötaste du!! <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin