Life update

Jag trodde att jag skulle bli bättre på att uppdatera här inne nu när jag inte jobbar heldagar. Men nej, tydligen inte. Sorry ’bout that. Jag gissar att jag behöver reseta hela mig lite för att hitta tillbaka till inspirationen, för just nu har jag den inte. Jag ser inga fotovinklar jag vill fånga, jag känner mig inte så snygg att det blir några selfies att dela med mig av, kommer inte på något inspirerande att skriva om, jag är liksom knappt ens inne på instagram. Men det får ta den tiden det tar för någonstans känner jag ändå att jag är påväg till en nystart och en ny energikick. Och då, då ska ni få inlägg så det heter duga. Tills dess får ni här en liten update:

- Jag är så rastlös, haha! Det har faktiskt, jag höll på att skriva ”bara gått”, men det har ju faktiskt gått en hel vecka. Egentligen inte rastlös som i att jag är redo att sluta ha semester. Utan mer som att jag saknar mina Stockholms-vanor. Jag saknar att gå ut och ta ett glas, fika, traska hit, traska dit osv. Det är inte det att jag inte kan göra det här, men jag är lite en annan jag och det blir liksom en helt annan grej. Och det jag vill komma fram till är att jag saknar det.

- Just nu har jag 2 drömresor. Hur pass resesugen jag är kan vi ju en annan gång. Men kortfattat är svaret: SJUKT! Anyways. Först av allt drömmer jag så otroligt mycket om att göra Tulum. Jag hade ju en resa dit som skulle avgått dagen efter att UD gick ut med sina första avrådan i början av corona. Vill. Dit. Nu!
Det andra, lite närmre är Paris. Jag har inte varit där på över 10 år och iom nya säsongen av Emily in Paris fick jag tillbaka längtan dit. Dock vill jag vänta tills det blir lite varmare och härligare väder.

- På tal om väder. Fy bubblan för den här blåsten! Jag hade planerat att gå en massa promenader för att insupa den friska luften, insupa naturen och traska runt på Visbys vackra gator. Men det har jag ju kunnat glömma för här har det blåst som jag vet inte vad…

- Jag har hållit i min första gruppträningsklass på över ett halvår. Och det var inte direkt planerat, haha. Jag skulle nämligen gå på ett lunchpass jag var jättetaggad på. Klipp till att jag kliver in på gymmet och möts av att personalen står och jagar vikarie pga sjukdom. Plötsligt hör jag mig själv säga att "Jag kan ju köra en CX". Det här sker alltså 30 minuter innan passet börjar och jag då inte hållt en CX på 3 år. Bra förvarning där fröken Berlin. Men det gick. Absolut inte felfritt eller så som jag hade velat leverera det. Men utifrån situationen måste jag absolut ge mig en klapp på axeln.
Vill ni förresten leka med mig har jag en BodyCombat på Form Visborg på Tisdag klockan 17:30. Be there or be square!

- I förrgår fick jag äntligen ge mig en lite klapp på axeln för att jag klev ur min sociala comfortzone igen. Älskar't!
I och med de nya restriktionerna föll alla mina planer för juldagen. Utgången blev inställd och mina vänner bestämde sig för att stanna ute på landet. Så jag tappade all pepp och bestämde mig för kvällen skulle bli träning, mjukiskläder och middag hemma med Mamma. Och när jag har bestämt mig för något så brukar det vara väldigt svårt att ställa om min hjärna. Men så skrev en vän som jag inte träffat på evigheter att hon bestämt sig för att dra ihop en liten hemmafest och att det vore jättekul om jag kom. Och vet ni vad? Jag bestämmer mig för att gå. Det är trots att jag inte vet någon annan som skulle gå än hon. Heja mig! Och det var verkligen SÅ KUL!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin