Lever lyxliv på Gotland?

Godmorgon hjärtan!

Från Gotland dessutom. Mer exakt från Grå Gåsen. Ni vet stället där dom spelar in Så mycket bättre. Vi är nere på konferens med kontoret vilket verkligen ska bli så otroligt kul!
13:15 kom taxin och hämtade oss, tog oss till Bromma där vi sen klev på planet mot ön. Som jag har saknat att flyga! Jag insåg att det är rätt så exakt ett år sedan jag flög sist. Förstå vilken skillnad mot pre corona när jag åkte utomlands 7 gånger per år, hehe. Men nu är vi här!

Exakt vad dagarna bjuder på vet vi inte, men känner jag min chef rätt så är det en massa kul. Jag har precis kommit tillbaka från en löprunda och ska hoppa i duschen innan det är dags för frulle med gänget. <— samma sak där. När bodde jag ens på hotell sist? Och när åt jag hotellfrulle?

Ni hör ju att jag lever livet! Sorry för kort inlägg, men just nu vill jag njuta. Och jag lovar att dela med mig av mer sen. Deal? Okej! <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin