Lever i en känslostorm

Igår började sommaren. Definitivt inte vädermässigt för regnet bestämde sig för att forsa ned. Nej, men igår började jag leva igen. Igår började jag känna.
Jag har skrivit hur jag utav självbevarelsefrift liksom stängt av alla känslor och kört på autopilot för att klara mig igenom våren. Senast förra veckan skrev jag det HÄR inlägget om hur dåligt jag börjat må nu när autopiloten börjats koppla ifrån. Och igår hände det. Igår började jag känna igen.

Igår levde jag i en total känslostorm. Jag tillbringade 10 minuter bölandes inne på personaltoan över världens löjligaste sak (fasen vad jag hatar att jag alltid börjar gråta när jag blir arg. Försök bli tagen seriöst när man skriker Jag är inte ledsen, jag är arg! samtidigt som tårarna forsar och mascaran rinner...). Jag kände total uppgivenhet över livet. Jag kände magen bubbla. Jag kände ren och skär lycka. Ren och skär livsglädje.
Gårdagens bästa: En trapp, en fråga, ett svar.
Det tätt följt utav lyckan och energin som fyllde min kropp under BodyAttacken. 20 sekunder in ser jag mig själv i ögonen i spegeln, känner glädjeruset sprida sig i hela kroppen och en kick av att I’m back!

What about sommaren då? Jo, jag lyckades checka av en utav punkterna på mina Summer-bucketlist. Och dessutom faktiskt ett utav mina topp 3 mål för Juli. För att trots arbetsvecka, trots nattpass, mötte jag upp Agnes för att äta middag på strandpromenaden samtidigt som som solen sakta närmade sig horisonten. Som jag skrev på Insta: Solnedgång, Middag, Agge, Livet.
Igår började livet och jag är redo att leva igen!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Åh mitt hjärta. Jag vill bara säga att det är okej, allt du känner är okej Matilda. Man måste få må dåligt för att få må bra. Acceptera allt du känner och gör de bästa utav det. Vill du vara arg, var arg. Vill du gråta sätt dig på personaltoaletten och gråt som aldrig förr. Vill du skrika utav glädje och kyssa en främling DO IT! <3
nouw.com/artibus
saganilssons
saganilssons,
Älskade Matilda!! Blev så glad av det här inlägget, du förtjänar att må bäst och vara lycklig! STOR kram finaste<3
nouw.com/saganilssons
SimonAndersson
SimonAndersson,
Du är så stark 😊
nouw.com/simonandersson
Pia Widlund,
Härligt, skicka lite styrka till mig!
www.piaw.se
Karolinee
Karolinee,
Men åh kram!! <3
nouw.com/karolinee
MissJohansson
MissJohansson,
Åh vad härligt! Vilka underbara bilder! Du är så bra bästa du! Stor kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
UNDERBART<3 fina bilder,kram
nouw.com/juliavnmelin
Heléna,
Massor av kramar till dig hjärtat!!!! <333
helna.blogg.se
Yasmine,
Ännu en gång, såååå glad för din skull! Och er stund vid havet såg mer än magisk ut! Kram <3
yasmissy.blogg.se
Lillymihlte
Lillymihlte,
Ett ord: M-A-G-S-K-T! ✨✨✨
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin