Lever för kvällarna

Vet ni? Jag vill helt ärligt inte att den här sommaren ska ta slut. Egentligen inte ur ett ”sommar-perspektiv” eller hur man nu ska förklara det. För tänker jag tillbaka så har jag egentligen inte gjort så mycket somrigt. Jag har liksom inte varit på stranden, jag har inte legat ute och solat, jag har knappt haft någon semester och helt ärligt är jag lite småtrött på den här supervärmen. Den är underbar när man har tid att njuta av den, men när jobbar och försöker fungera i vardagen så är den nästan lite för mycket. Med det sagt vill jag dock verkligen inte att det ska bli mörkt och kallt, så missförstå mig inte.

Däremot vill jag verkligen inte att just den här sommaren ska ta slut, för jag har aldrig tidigare levt som jag har gjort nu. Aldrig någonsin har jag hittat på så mycket saker och aldrig har jag carpat kvällarna så som jag gjort. Det har också fått mig att fortsätta utvecklas och fortsätta ta reda på vem jag faktiskt är. Okej, nu blev det löjligt djupt här, haha! Vad jag vill säga är att jag älskar den här nya sidan av mig själv. Den som faktiskt tackar ja till det där smset med en frågan om vi inte ska gå ut och ta ett glas, istället för den som kommer på tusen anledningar till varför jag hellre borde åka hem. Och dessutom älskar jag dom personerna i mitt liv som får mig att vilja carpa sommarkvällarna.

Det har gjort att jag inte längre bara lever för helgerna och låter vardagarna försvinna in i ett ekorrhjul. Ta i tisdags som exempel. Istället för att bara vara en helt vanlig jobbdag så slog jag igen datorn och mötte upp @annawickell och @isabylund för en riktig catch-up. Isa hänger jag ju med lite nu och då (and I love it!), men Annas och mitt schema har verkligen krockat totalt så vi har inte setts sen i Juni. Äntligen säger jag bara! För härligare människa får man verkligen lets efter!

Vi hamnade på Calle P. Jag har velat gå dit så länge, men på något sätt glömt det varje gång vi funderar på var vi ska. Men äntligen så! Och vet ni vad? Det kan nog faktiskt vara ett av mina nya favoställen. Det ligger i Berzelii parken, precis vid Berns = såå mysigt! Stämningen var härlig, musiken sådär precis lagom hög, personalen trevlig och vinet gott, vad mer kan man begära? Dessutom luktade maten fantastiskt! Nu åt vi tyvärr inget, den här gången, men jag har hört att det ska vara riktigt bra mat. Måste verkligen se till att testa det though!
Någon som vet om dom fortfarande har öppet i mitten av September eller om dom bara kör sommarsäsongen? Kanske är där jag borde fira min födelsedag i sånna fall? Oavsett - stort tips!!

Gillar

Kommentarer

PLATINS
PLATINS,
Åååh, va mysigt!!!😍 Vill inte heller att magiska sommarkvällar ska ta slut, förstår dig precis på den punkten! <3
nouw.com/platins
Ellendelin
Ellendelin ,
Så fint att höra! Man ska verklgen försöka ta vara på livet!
nouw.com/ellendelin
Hannas krypin,
Men åh! Låter verkligen helt underbart ju. Jag tycker också att det är jobbigt när det är för varmt men jag gillar inte mörkret. Ljuset vill jag ha kvar.
hannafialotta.blogg.se
brallans
brallans,
Så härligt!! Jag pratade senast igår om att jag vill bli en person som GÖR mer, hittar på mer saker! Carpa mer och verkligen leva mer <3
nouw.com/brallans
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så härligt med unna sig en vardag också, hoppas du får en fin helg nu! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det låter då verkligen helt fantastiskt att ha så många fantasiska dagar med så fina människor. Det gör mig så glad att du känner att du levr livet älskade du. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Alice,
Men så himla härligt! <3 Kram!
nouw.com/aliceemericsson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin