Lever för helgerna

Halva veckan check, halva veckan kvar. Jag ska erkänna att jag lite halvt gått in i semester-mode redan nu. Ni vet när man är sådär nära men ändå så långt bort? Där är jag nu. Okej, jag har fortfarande väldigt långt kvar till semester men känslan börjar närma sig. Lite: är det ens värt att göra något mer? Svaret: SJÄLVKLART! Så det är bara att ta sig i kragen och köra.

Vi kan ju definitivt konstatera att jag lever för helgerna i alla fall. Äntligen är vädret här och det har fått mig att till slut, efter mycket om och men, vakna ur mitt lilla ide och börja göra saker. De senaste månaderna har mina lördagar mer eller mindre sett ut som följande: sovmorgon, träna, städa badrummet, duscha, laga lunch, krypa upp i soffan. Och sen sitter jag där. Med datorn i knät och godispåsen brevid mig. That’s it.

Men förra helgen hände något! Under min löptur skrev @isabylund och frågade om jag inte ville träffas upp i stan. Spontant tänkte jag säga nej, men så fick vädret mig på andra tankar. Och vet ni vad? Vi körde en repris på den på söndagen direkt efter mina visningar.

Ett par timmar i solen, och x antal nyanser mer rosa, senare gick jag och gjorde något jag inte gjort på typ ett år - jag gick på yoga. Egentligen har jag 110%-ig vilodag på söndagar men det här var första gången jag kände att jag hade sinnesro och lugn att gå på yoga. För att inte nämna att jag behövde det för min lilla hjärna. Så det var bara för det psykiska och inte det fysiska. Och tur var väl det för det här var inte en instruktör eller ett pass för mig. De andra deltagarna ÄLSKADE dock instruktören och lever för hennes pass vilket var fantastiskt att se.

Kvällen avslutade jag sen med att mina Hellofresh-rätter och preppa för veckan. Stort, stort tips på Hellofresh igen. Så smidigt, så smakrika recept, bra storlekar på portionerna och otroligt prisvärt ( <— använde koden HELLOAFF925 och få upp till 925 kr rabatt). Älska!

Och älska helgen! Och älska att vi snart är där igen!

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,

Jag är så sugen på att testa hello fresh men som barnfamilj med tre matglada barn blir det väldigt dyrt. Yoga är inget för mig, det sitter alldeles för djupt rotat....

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin