Lever äntligen fullt ut

Godmorgon torsdag! Redan? känner jag. Jag har bara varit tillbaka i Stockholm i 5 dagar (inte ens en vecka alltså). Å ena sidan känns det som att dessa dagar har sprungit förbi och å andra sidan känns det som att jag har varit tillbaka en halv evighet. Oavsett spelar det absolut ingen roll för jag jag fullkomligt älskar det. Älskade, älskade Stockholm! Tänk att ens liv kan förändras så mycket av att flytta till en ny stad och att man kan förändras så mycket beroende på var man är. För jag är verkligen en helt annan person här. Jag lever liksom livet på ett helt annat sätt. Lever mer fullt ut.

Bortsett från att ha jobbat (vilket har blivit rätt långa dagar <-- välkommen tillbaka från semestern fröken Berlin) har jag fyllt mina dagar med massa roliga saker. Veckan so far:

Måndagen startade med måndagsmilen som har gjort comeback. Sen var det full on jobb som gällde. Jag har faktiskt varit lite småstressad av att vara ledig. Egentligen inte för att jag var ledig utan nog mer för att jag inte hade kontroll. Mailen drällde in, sms, missade samtal osv osv. Så det var så skönt att sätta sig och börja beta av den ena punkten efter den anda. Vid 6-tiden lämnade jag och min kollega kontoret för att ha visning av en rätt unik lägenhet som vi jobbar med. Det är en "rundad"-lägenhet i 3 plan med en otrolig terass. Vi var där i ett par timmar innan jag gick tillbaka för att göra det sista för dagen innan jag lämnade kontoret vid 21:30. Som sagt - välkommen tillbaka fröken Berlin!

I tisdags slog jag ihop datorn och låste till dörren vid 19:30. Det efter att ha varit på årets första möten. Ett hemma hos min säljare som köpt en ny lägenhet och ville ha tips kring sin nya köksrenovering. Om det är något jag kan berätta för er så är det att jag har världens finaste säljare. Som tack för att jag varit så mycket till hjälp fick jag en flaska Champagne. Helt otroligt uppskattat! Efter det var jag och träffade en ny säljare vars lägenhet skall fotas i nästa vecka och läggas ut på Hemnet. Så kul!
19:30 lämnade jag sen som sagt. Det för att möta upp min dejt på Bistro Barbro <-- en restaurang med smårätter av asiatisk touch på Söder. Stort tips!

När larmet ringde i onsdags ville jag gråta lite halvt. 05:45 är tidigt... Men efter morgonträningen satte jag mig på Mahalo för att jobba innan mitt kundmöte. Med kaffekoppen i handen kändes det inte alls lika jobbigt längre. Under eftermiddagen hade jag ett fantastiskt flow så när jag väldigt oväntat fick en plats ett GRIT-pass kände jag att jag kunde unna mig att smita iväg på det. Dessutom lyckades jag lura med mig min kollega Lovisa - så kul!! Och så otroligt jobbigt! Och göttigt! Riktigt bra onsdag!

Och idag då? Jo, as always börjar dagen på gymmet innan jag ska åka och hålla en privatvisning. Fun fact: lägenheten ligger i samma förening som Alice Stenlöfs lägenhet. Efter mitt sista möte som borde sluta strax efter 19 ska jag äta middag tillsammans med en klasskompis från KTH som också jobbar som mäklare. Den enda som jag faktiskt (och sjukt nog) har "aktiv" kontakt med (dvs inte bara följer på instagram, gillar en story eller liknande). Vi funderar på sushi men har inte spikat var, så har ni tip på något bra ställe kring Odenplan/St Eriksplan så får ni gärna langa =)

Sen är det ju sjukt nog redan fredag imorgon. Woop woop woop! Nämen ni hör ju lite hur underbart det är att vara tillbaka!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin