Let's get real - helg catch up och project comeback

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Okay guys, let's get real. Jag har ju tagit mitt project comeback för vad det varit. Två steg framåt, ett steg tillbaka. Jag tror inte på förbud, restriktioner, löften eller liknande. Jag tror på att lyssna på kroppen, reflektera, sätta hållbara mål och jobba holistiskt. Men i helgen fick jag nog. Jag mår inte som jag borde. Jag är energilös, konstant sötsugen, låg, svajig, obekväm i mig själv, irriterad and so on and so on. And I don't like it! Jag vill vara mig själv med massor av energi, äventyrlighet (är det ens ett ord?), ambitioner, mål, drivkraft osv. Jag. vill. må. som. jag! Så nu får det vara nog. 2 steg framåt och 1 tillbaka fungerar inte längre utan nu måste jag börja bli lite hård mot mig själv.

Punkt nummer 1 är att jag måste sluta äta sötsaker på vardagarna. Framför allt dom där j*kla biscottisarna vi har på jobbet. Jag tycker inte ens om dom, men ändå sitter jag där på eftermiddagen och trycker en hel påse. Hur svårt ska det vara att äta ett riktigt mellanmål istället fröken Berlin?
Punkt nummer 2 är att gå och lägga mig i tid. Och helst utan att göra det med snacks. Ja, jag är en sån som snacksar i sängen. Det är mitt sätt att varva ned efter dagen. Problemet är att jag kommer hem så pass sent att det här sker vid 10-tiden. Vips har jag så mycket energi att jag inte kan somna förens way to late för en person vars larm ringer innan 06.
Punkt nummer 3 är att sluta äta sent. Jag vet helt ärligt inte om jag är redo att följa den här till punkt och pricka för jag älskar verkligen den stunden av min dag. Samtidigt vet jag att jag hade mått bättre om jag slutade med det. Hmm, får se hur det går med den helt enkelt.
Punkt 4 är att gå förbi vårdcentralen och boka tid för ny undersökning. Nu är jag 1. hypokondrisk och 2. läkarnas värsta mardröm - en googleare. Men jag har snubblat över en diagnos där så mycket stämmer in och som skulle förklara min brutalt uppsvällda mage. 100% att det inte är så utan allt beror på att min kropp bara är kaos (plus det faktum att äter man godis varje dag, well då går man upp i vikt och då har magen en tendens att bli större, haha), men ändå skönt att stryka den lilla tanken.

Med det sagt fick jag lite feeling helgen och bestämde mig för att byta ut mina "socker-vanor". 4 liter cola zero (vilket är mer en regel än ett undantag för en av mina helger) blev istället citronvatten (har börjat dricka det varje morgon som jag är hemma), Tumeric latte (jag köpte min hos Matsmart) på kokos dryck och min favorit kombucha. Jag kan lova er att det inte är ofta jag dricker den, för vem har ens 40 kronor att lägga på en liten dricka? Okej, tar tillbaka. Med tanke på AW-vinet jag inte druckit det senaste halvåret (#corona) borde jag absolut ha råd med det. But you get my drift. Inget jag kommer hålla på med varje dag, för då har jag snart ingen kontantinsats till min lilla lägga kvar.

På tal om kontaktinsats så var jag på mina första visningar i söndags. 4 stycken hann jag checka av. Ingen lägenhet jag kommer buda på, för ingen kändes rätt. Men det var toppen för jag fick gå runt lite på Kungsholmen (centrerade mina visningar dit) och känna in området, vilket jag har noll koll på. Jag fick förresten en ny insikt i att det här kommer inte alls bli så enkelt som jag trott. När folk frågat vad jag har för krav på lägenheten har svaret varit: I stan och nära till jobbet. Men efter att ha varit inne i de olika lägenheterna inser jag att kraven bara blir fler och fler, hehe. So wish me luck!

På vägen hem stannade jag förbi 3 olika ombud för att hämta ut paket av alla de olika slag. Sjukt irriterande att inte få alla till samma ställe, men väldigt trevligt att öppna dom när jag kom hem. Lite produkter från mitt absoluta favoritmärke när det kommer till hudvård: Clinique, ett paket från CAIA med nya ögonbrynsprodukter och en facepalette, och 2 paket för olika samarbeten. Woop woop!

Resten av söndagskvällen tillbringade jag sen med tvättstuga, städa hela läggan, food-prepa inför hela veckan och se till att allt helt enkelt är redo så jag slipper tänka under veckodagarna. Älska!
Hur är ni? Är ni också sånna som preppar allt under helgen eller tar ni det hellre som det kommer?

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Vilka bra saker! Måste och börja lägga mig mer i tid, somnar alldels försent nu<3

nouw.com/louiseedling
Pia,

Jag gör storkok på helgen, räcker flera dagar.

www.piaw.se
Hannas krypin,

Vet du att du lika gärna kunde beskriva mitt mående. Precis så där känner jag mig och jag vill bara bli samma pigga och glada Hanna med energi. Har tänkt hur länge som helst att jag dels ska ta tag i sömnen men också boka en tid på vårdcentralen. Måste utesluta att jag mår dåligt på grund av någon sjukdom.

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin