Let's get healthy

Jag är så peppad! På vadå? Jo, efter de senaste dagarna med en JÄTTE-uppblåst mage och en hy som är kaos längtar jag efter att hitta tillbaka till lite post-semester rutiner och balans. Är det inte lite så inför varje höst? Haha! Nu är det visserligen lite tidigare än vanligt, men semester är i stort sett över och jag är redo.

De senaste dagarna har jag haft en liten crush på Janni Delér. Jag vet inte om jag bara inbillar mig, men jag har en bild av att hon är oerhört balanserad både fysiskt och psykiskt. Hon utstrålar bara sånt totalt välmående och positivitet.

Som sagt, det kan vara så att jag har helt fel och att jag bara har romantiserat allt. Men vad spelar det egentligen för roll? För oavsett så fick jag en så pepp att jag igår började dagen med att ta fram yoga-mattan, lägga ut den på gräsmattan i trädgården och starta igång ett pilats-pass med henne och Maddy Karlsson. Hur härligt?

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

Och efter det har jag börjat kika på en massa härliga recept. För som min älskade Mamma fick mig att inse när jag la fram min teori om att mina finnar har ett samband med mitt ökade socker-intag, är att jag är oerhört ensidig när det kommer till kost. Hittar jag något jag gillar då äter jag sånna enorma mängder av det att det inte är rimligt. Jag tänkte först bara att det var en helt orimlig mängd chrunchy jag har ätit (jag skojar inte när jag säger att det är 3 eller 4 kartonger under de här 2 veckorna), men hon påpekade även mängden vattenmelon som faktiskt också innehåller sockerarter (fruktos).
Så i år är det socker. Förra sommaren var det orimliga mängder vitkål och emellan det har det varit annat. Min kropp behöver variation! (Det är ju bara så sjuuukt gott, haha). Så för att komma ur det här och inte fastna i något annat så har jag som sagt letat recept. Först ut kommer vara Vietnamesiska vårrullar. Sen kommer en vecka med långa dagar och mindre tid till matlagning, så här skall storhandlas och planeras.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin