Let's celebrate

Godmorgon finingar! Hoppas ni har haft en underbar helg! Som ni kanske läst de senaste dagarna så har min varit fantastisk. I Fredags firade jag som sagt min examen (igen). Jag firade ju den uppe i Stockholm tillsammans med tjejerna, men jag hade fortfarande inte firat med varken familj eller Gotlands-vänner så det var verkligen på tiden.

I inbjudan stod det att för att göra det så corona-anpassat som möjligt så kommer dörren stå öppen från 13 för alla älskade familjevänner och under kvällen tänds sen grillen för alla mina party-peeps. Vilken grupp man väljer att räkna sig till är helt upp till var och en.

Så vid 13 dukade vi upp med matpajer och sallader, och öppnade dörren på vid gavel. Pö om pö droppade släkt och vänner in. Många av dom hade jag inte träffat på nästan ett år, så lyckan var verkligen total.

Allt eftersom byttes matpajerna ut mot blåbärspajer och släkt mot party-peeps. Vad tycker ni förresten om Isas födelsedagspresent? Ett DIY floating beer-pong-table från mig och Wilma. Så kul ju!
Så där tillbringade vi hela dagen: ute under solen, vid poolen, med en massa gotte och varandra.

Här någonstans slutade jag ta bilder och bara njöt av att ha alla runt omkring mig. Efter en heeelt otrolig middag (är det något Mamma kan så är det att leverera fantastiska grill-tillbehör och Pappas hemgjorda burgare behöver vi inte ens prata om), ett par glas vin och en massa skratt tog vi oss in till stan för att fortsätta kvällen. Vad vi dock inte hade räknat med var hur sjukt (och med sjukt menar jag verkligen sjukt) mycket folk som var på Stora Torget. Att ta sig in någonstans var nästintill omöjligt. Visserligen löste sig det till slut, men att gå ut är verkligen inte samma sak. Att gänget dessutom blev splittrade på två bord sög lite... Men kvällen slutade med att jag klättrade på ruiner (i klackat) och gick och la mig tillsammans med Agnes. Så summan av kardemumman - en riktigt bra dag!

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Har sagt de förut men säger de igen, GRATTIS TILL EXAMEN!! Fina fina Matilda
nouw.com/tildablanksvard
MissJohansson
MissJohansson,
Åh så roligt! Vilken dag! Vilket Firande! Jag vet inte om jag har sagt det förut men annars säger jag det igen. STORT GRATTIA TILL EXAMEN FINA DU 🎉 kram!
nouw.com/missjohansson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin