Let’s celebrate!

Godmorgon finingar! Hur mår ni? Jag ska erkänna att när det här publiceras ligger jag (förhoppningsvis) fortfarande och sover. Jag har som sagt gått och blivit en ny person, en sån där som faktiskt behöver lite sovmorgon för att komma ikapp efter veckan. Det känns nästan lite som en identitetskris att inse det, haha! Ska vi dessutom lägga till att jag inte kom i säng förens rätt så väldigt sent (eller tidigt beroende på hur man ser det), så är det utan tvekan behövligt (därav att jag nu skriver det här precis innan jag ska somna istället för in real time). För vet ni vad? När Lisa Höök fyller år går man inte och lägger sig i tid, haha!

Den här helgen är verkligen så välkommen! Jag har liksom inte riktigt hunnit med mitt egna liv den här veckan. Dagarna har varit tokfyllda med jobb (SÅ KUL!) och sen har jag gått direkt från kontoret till den kvällens plan (vilket det också varit varje kväll) och sen vidare hem för att packa om väskan, göra mig i ordning, sova och sen köra på repeat. Jag har varken hunnit svara på privata mail, sms eller meddelanden. Jag ligger efter i livet, haha! Så som sagt, helgen är så välkommen!

Igår var förresten en riktig firar-dag. Bort sett från att vi firade Lisas födelsedag hela natten lång (en update kommer såklart) så:

- ”firade” vi att en av våra fantastiska kollegor på kontoret skall börja jobba på ett annat område. Det var alltså hans sista dag. Så sjukt tråkigt, för jag kommer verkligen sakna honom! Men då bjöds det i alla fall på Fredagsfika i form av en supergod tårta från Tösses. Mums!

- att jag haft min första försäljning! Tydligen är det en tradition att man får lite champange då. Hur trevligt??? Så den lilla godingen fick jag med mig hem när jag lämnade kontoret.

Helt klart en bättre Fredag helt enkelt! Hur var eran?

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men så härligt, happy saturday ❤️
nouw.com/johannagrahn
by_anniess
by_anniess,
Låter helt underbart!! Vilken tårta!!<3
nouw.com/by_anniess
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Låter som en härlig vecka! Hoppas du får en fin helg <3
nouw.com/ebbasalomonsson
Amiyas
Amiyas,
Åh stort grattis till försäljningen!!! 😍☀️
nouw.com/amiyas
Amanda (Swedish Passport),
Men åh så härligt, heja dig! 😃 Hoppas du fått sova ut ordentligt idag så du hinner återhämta dig 😉
swedishpassport.com
artist
artist,
Grattis vad skoj med firande!
nouw.com/artist
Jasmine,
Vilken härlig start på helgen! Njut nu av lediga dagar.
Kram
rosanatt.blogg.se
Sara
,
Grattis:)
Dina kläder är alltid så snygga. Vart kommer kjolen och blusen ifrån?
tildablanksvard
tildablanksvard,
Låter så härligt! Och grattis till första försäljningen!<3 kram
nouw.com/tildablanksvard
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Glöm inte att andas också Matilda, haha! Hör verkligen vad du har fullt upp men jag hoppas det ger dig en massa bra energi <3 Gud vad härligt det låter och STORT grattis till försäljningen! GRYM <3 Kramisar!
nouw.com/emmaengstrom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin