Let's Carpa sommaren

I samarbete med Tooorch

Å ena sidan har jag den där riktiga höst-nytändnings-feelingen, å andra sidan känner jag bara att sommaren är inte över! Speciellt inte när man kikar på väderprognosen framöver. Hur härligt?? Speciellt imorgon, vilket är livet med tanke på att vi ska fira Lisas födelsedag ute på hennes innergård. Jag har dessutom köpt hem världens typ snyggaste klänning (okej kanske inte, men det är definitivt riktigt snygg) och det hade varit riktigt surt att inte få använda den. Behöver jag btw ens säga att peppen är total?

Anyways - sommaren är inte över!! Där i början av Juni kände jag bara att jag måste se till att carpa de här månaderna, för snart är vi där igen. Snö, slask, mörker - det totala idet. Och jag var faktiskt rätt så bra på att få ut det mesta av dagarna jag var hemma på Gotland. Här uppe i Stockholm har jag däremot varit sämre. Så i helgen satte jag mig faktiskt, googleade runt och skrev en liten lista över saker man ”fortfarande” kan planera in. Bara för att semester är slut behöver man liksom inte sluta leva.

Saker att göra för att carpa resten av sommaren:

1. Ta en picknick!

Det mest självklara men som i alla fall jag varit riktigt dålig på. Men ni måste hålla med om att det är en enorm skillnad på att äta maten inne och att ta med sig den ut. Det kan räcka med att ta jobblunchen på innergården. Dock så skadar det ju verkligen inte att göra det där lilla extra - som att ta det på klipporna i solnedgången.

2. Att boka in en cykelutflykt!

Guys, söker ni på det så kan ni hitta dom mest fantastiska guiderna på olika turer att ta. Då menar jag inte bara cykla-längs-den-här-stigen, utan tips på vilka caféer och restauranger man ska besöka mellan den otroliga naturen på vägen. Det är till och med så pass att jag, som hatar att cykla, har börjat titta efter nya cykeldäck då det hade varit en omöjlighet att ta sig någonstans alls på min för tillfället, haha! Ett tips till alla er som är i samma situation är att kika in Tooorch. Grymt utbud till bra priser!

Bilder lånade från WeHeartIt

3. Testa något helt nytt!

Typ som SUP-yoga. Jag vet inte hur många år jag nu har varit sugen på det, men helt enkelt inte fått tummen ur. Är det någon gång man ska göra det så är det ju dock nu under sommaren. Inte en chans att jag skulle ge mig på det i vinter, haha!

4. Äta på en ny restaurang!

... och allra helst en med takservering. För hur magiskt är det inte att sitta där, med världens utsikt, allra helst ett supertrevligt sällskap och ge sig an en ny maträtt. Vem vet? Antingen blir det världens flipp och nya favo-halet. Alternativt världens flopp och en riktigt bra historia i efterhand. Oavsett har du ansträngt dig för att carpa dom här sista fantastiska kvällarna och inte bara låtit dom försvinna in i mörkret.

Gillar

Kommentarer

oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Ååh! Tog faktiskt en picknick idag! ☺️ Härliga tips! ❤️
nouw.com/oliviakulpakko
Frulindhamn
Frulindhamn,
Asså picknick, bland det bäääästa jag vet 😍
nouw.com/frulindhamn

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin