L’Avventura - Holy Moly vad gott

Vet ni vad som precis slog mig? Jag har ju helt glömt att berätta om när jag i förr-förra veckan var och åt på L'Avventura. Det hamnade liksom mitt emellan Megaformer och Gotland, och glömdes på något sätt bort. Jag vet inte om ni är likadana men så fort jag hamnar på ett flygplan så börjar jag gå igenom och rensa bland mina mobilbilder. På resan till Nya Zeeland tror jag att jag tog bort över 4000 bilder, haha! Precis det var i alla fall vad jag gjorde på flyget hem igår och det var då jag sprang på bilderna därifrån.

Jag hade verkligen sån otroligt tur som fick följa med. Det var då under min praktik som kontoret skulle gå ut och fira att de under förra året satte en all time high. Hur grymma? Så på önskemål hade dom bokat bord där. Och trots att jag inte har varit med och bidragit så fick jag följa med. Helt otroligt! Så förstå hur glad jag blev! Speciellt med tanke på att det är typ 3 månaders väntetid.

Vi hade innan fått välja huvudrätt utifrån en lista, men utöver det hade vi ingen aning om något. Varken var vi skulle eller vad vi skulle äta. First in var en plock-chark med olika sorters skinka, bröd, en helt otrolig permesan-ost, ett par eöror och lite mer. Så gott!

Därefter kom hela gängets stora favorit: pastan! Spicy Vodka Fusillone. Holy Moly vad god den var!! Kvällens absolut största besvikelse var den att jag inte åt tillräckligt utav den, haha! Men på papper lät fiskrätten jag hade beställt så otroligt god att jag inte ville bli för mätt. Så jag höll tillbaka på pastan, vilket jag verkligen önskar att jag inte hade gjort för tyvärr var fisken något utav en besvikelse.
Tips från coachen: beställ pasta om ni är där!

Och slutligen fick vi in tiramisu. Till och med jag som inte ens gillar det tyckte att det var supergott, så det säger verkligen något. Helt klart en bättre Torsdagskväll måste jag säga. Eller håller ni inte med?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Mums!! Nu blev man sugen på pasta <33
nouw.com/desireekujala
enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Men sluta vaf gott 😍😍
nouw.com/enlitenbitavmig
Mirre,
Ja det såg verkligen inbjudande och gott ut
sweetwordsbymirre.com
sofiahaag
sofiahaag,
Ääälskar L'avventura !!
nouw.com/sofiahaag
cjulias
cjulias,
Men hjälp vad gott!!!
nouw.com/cjulias
katarina,
Lova ta tryffelpastan nästa gång. man vill slicka rent tallriken
thatsup.se/blog/thefoodpsychiatrist/
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men jag tror jag smäller av så gott allt det där såg ut att vara! Finns det något bättre än en massa matbilder eller? haha! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
ArielC
ArielC,
Så koselig!! Ser veldig godt ut 😍
nouw.com/arielc
isabylund
isabylund,
SLUTA FRESTA oss på detta vis. Måste dit. Hört (sett) så mycket bra om stället <3
nouw.com/isabylund
malinkirstine
malinkirstine,
Och ännu en gång skriker min kropp över att jag mmmmmmåste gå hit! Kör vi debuten ihop? <3
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin