Lata personer och unga killar

Good morning guys!

- Är det någon som har tips på en bra serie man verkligen fastnar i? Jag behöver en ny till att underhålla mig själv med när jag kör cardio på gymmet (hur lyckas man annars kära ett löppass på bandet utan att ge upp efter 3 min?). Jag såg precis köart Young Royals. Och kan vi snälla ta en stund för hur bra den var??

- Jag är inte säker på vem jag är längre… Jag freaking älskar att snooza. Förr i tiden tyckte jag (och gör till viss del fortfarande) att det bara är lata personer som inte kliver upp när klockan ringer plus att man är dum som förstör sin sömn genom att bli väckt tretti-elva gånger istället för att sätta ett ordentligt larm så sent som möjligt. Men nej, nu älskar jag skiten haha!

- Trots att jag gick och la mig i tid igår somnade jag inte förens sent. Varför? Jo, jag fastnade på insta-reals. Just därför tog jag bort tiktok sist jag var hemma. Timmarna bland klippen är inte okej. Jag kan också meddela att jag har tre favorit-teman på klippen:
1. Hundklipp
2. Snygga (tyska?) killar som flirtar. Skämskudden kom fram när jag insåg hur unge dom var…
3. Kändisar som intervjuas och kommer med klockrena comebacks.

- Jag är så sugen på att både baka och laga en massa mat när jag kommer hem. Känner jag mig själv kommer det ju absolut inte hända, men jag kan ju fortsätta leva i min drömvärld ett tag till.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin