Låt min kropp va

Sen när har det blivit så okej att kommentera varandras kroppar? Vem har gett dig rätten att kommentera min??
Inte är det konstigt att det finns så mycket ätstörningar när alla tar sig rätten att tänka och framför allt påpeka hur man ser ut. Att se småtjejer skriva om hur stor rumpa ens kompis har eller vilken muffinmage ens bästis har frå verkligen mitt hjärta att brista!
Självklart kan man ha kroppskomplex - jag lovar att jag har dom. Men så länge ingen annan påpekar dom är dom bara mina och förhållandevis små. Skulle någon däremot säga Jösses vilka stora överarmar du har (det här är bara ett exempel och tack-o-lov inte ett av dom komplexen jag har) då skulle det plötsligt bli ett problem. Det skulle bli något jag blev missnöjd över och något jag skulle göra allt för att förändra eller dölja.
Men frågan är vem tusan som har gett alla tillåtelse att kommentera varandra?! Den personen ska ha en stor fet snyting!

Jag har på de senaste åren blivit mer och mer bekväm i mig själv. Jag har som sagt mina komplex men dom är mina, och jämfört med vad dom var när jag var mindre är det bara en piss i Nilen.
Jag har en sån fantastisk vän som är till 100% säker i sin kropp. Även hon har sina komplex. Men står hon i en provhytt och testar ett par jeans så är det ett rent konstaterande att jo, hon har mycket rumpa att få i jeansen. Hon förväntar sig inte att man ska säga emot för hon har faktiskt en stor rumpa. Men den är sjukt snygg (skulle döda för den) och för henne är det ett rent konstaterande. För henne är det bara hennes kropp och den är precis som den är. Alla förtjänar lycka, alla förtjänar att känna sig bekväma i sig själva!
Och det kommer aldrig att ske om vi fortsätter att kommentera varandra negativt. Det kommer aldrig ske om vi tar oss rätt att se det negativa hos våra vänner. Det kommer aldrig ske om vi letar fel.
Så tjejer, step up! Sluta vara idioter! Berätta istället hur snygga alla är! Se det fina! Se det imperfekt perfekta!Någon som är helt fantastisk på just det är min underbara pojkvän! Att han ger mig komplimanger för mina komplex och säger hur fina jag är dom där dagarna man känner sig som en påse hundbajs har höjt mitt självförtroende och självkänsla enormt!

Jag ska faktiskt ge er en liten utmaning! De fem närmsta dagarna ska ni ge tre olika personer varin komplimang. Det kan vara allt från vad fin du är i håret idag till om jag hade haft din kropp skulle jag gå runt naken 24/7. Haha! En sån liten sak kan verkligen vända på hela någons dag.
Vilka är på?? Kommentera gärna nedan så jag får se om det bara är jag eller om vi är fler!

Enormt mycket kärlek till er alla! <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin