Låt inte din blyghet hindra dig!

Innehåller affiliate-länkar

Dessa sommarkvällar alltså! Igårkväll var jag inbjuden till Vitores och Albanas (numera) årliga sommarfest. Och alltså snälla - vilken mysig kväll! Stockholm och livet fortsätter att visa sig från sin absolut bästa sida. Jag kan fortfarande inte riktigt ta in att det här faktiskt är mitt liv - min vardag.

Nu vet jag att dom la en massa jobb bakom det, men man måste faktiskt inte göra det särskilt komplicerat. Vi var på deras bakgård. Där dom dukat upp med allt möjligt gott på bordet (creds för planeringen där!), tänt grillarna för grillkorv, lagt ut en massa filtar och kuddar på marken och ställt ut högtalare för lite härlig musik. Så mycket mer behöver man verkligen inte göra. Helt ärligt kan man dessutom göra än mindre än vad dom hade gjort, för det här var helt otroligt styrt.

Kjol Bubbleroom // Topp (slutsåld men väldigt lik) HÄR // Skor Ellos

Det gör mig lite ont när jag inser hur enkelt det är och hur lite som krävs för kvällar som dessa. Under så många år har jag inte deltagit då min blyghet satt stopp för det. Det tillsammans med att jag alltid målar upp en bild av att allt ska vara ett så stort projekt har gjort att jag istället suttit hemma. Tänk vad mycket jag har missat... Nu får det vara slut med det! Okej? Det gäller dig med som känner igen dig. För ingenting behöver egentligen vara något stort projekt. Säger man bara till innan så kan det räcka med att man är där i en timme eller två. Det måste inte bli en helkväll. Och det gäller allt - oavsett vad! Kan vi inte bara bestämma oss för att sluta låta våra dumma tankar komma i vägen för livet? Eller vad säger ni?

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhhh detta är så otroligt inspirerande ❤️ Kram fina du ❤️
nouw.com/happym
louisefreij
louisefreij,
Så inspirerande, är själv så himla blyg! Ha en fin kväll Matilda <3
nouw.com/louisefreij
LInda,
Enkelt är oftast det bästa. När man ska krångla till det och ställa till med stor fest så blir det så mycket besvärligare. Så enkelt är bäst, spontant blir oftast det allra bästa! Du har kanske missat en del, men det går inte att göra ogjort, se framåt istället, positivitet 😊.
sexbloggar.blogspot.com/
linndossing
linndossing,
Man är duktig på att övertänka och göra det jobbigt för sig själv. det får vi jobba på! Kram
nouw.com/linndossing
Desireekujala
Desireekujala,
Så bra ju!! <3 Och vilken fin outfit, älskar kjolen 😊
nouw.com/desireekujala
beattriicee
beattriicee,
Se så härligt ut, vill också mysa!! 😍
nouw.com/beattriicee
Yasmine ,
Låter som en grymt bra deal! 😍
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin