Langar restaurangtips & Firar

Det bästa med att min älskade syster inte var hemma förra Lördagen när vi firade min sista tenta var att vi ju faktiskt blev tvungna att fira en gång till. Rätt så logiskt egentligen eller vad säger ni? Haha! Så det gjorde vi i Onsdags. Hela familjen samlade runt köksbordet i mitt familjehem. Ja ni förstår ju att mitt hjärta sjöd utav lycka.

Vi i våran familj går oerhört sällan ut och äter, likaså beställer vi nästintill aldrig mat. Och tillskillnad från vänner jag har som på riktigt säger Så najs att gå ut och äta med familjen för då kan man ju ta det dyraste på menyn, så är vi uppfostrade på ett sätt där vi uppskattar det på ett annat sätt (säger absolut inte att det ena är bättre än det andra utan gör bara ett konstaterande). Så när Mamma och Pappa överraskade med mitt förslag om att hämta hem mat från en utav Visbys (enligt mig) helt klart bästa restauranger blev lyckan total.

Jag pratar såklart om Surfers. Jag har tipsat om den förut och kommer utan tvekan fortsätta göra det. Det är en Sichuan-inspirerad restaurang med ursprung här i Visby, men finns nu i både Stockholm och Åre med. Helt klart ett måste om ni är på något utav ställena.

Det här hörni, är livets räkbollar. Fram tills förra året hade jag en standardbeställning varje gång jag åt på Surfers: 3 portioner räkbollar med extra sås tack.

Rätterna kostar 88 kronor styck (jag skulle säga att man behöver 2,5-3 stycken för att bli nöjd) och dom rekommenderar att man ska köra family-style. Så det gjorde vi. Vi beställde 2 rätter var och sen ett par att dela på. Hur bra som helst!

Som sagt är räkbollarna ett MÅSTE (+ extra sås, för det är verkligen livets mat), likaså kycklingen i röd olja om man gillar stark mat. Sen älskar jag verkligen Bang bangen med och likaså tofun. Mm-mm-mmm! Så vet ni inte vad ni ska äta till middag, så vet ni det nu.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! FInns det något bättre än mat? Haha jag tror verkligen inte det alltså! Så sjukt gott detta såg ut att vara, mums! För mig är det rena lyxet att äta på resturang för gör det väldigt sällan, tar mest hem maten om vi köper utemat. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Tuvaandersen
Tuvaandersen,
Åh, alt ser utrolig godt ut😍 håper du har en super påske med familien!
nouw.com/tuvaandersen
aliceemericsson
aliceemericsson,
Wow, så gott och trevligt ju! ^^ Jag ska träffa min familj ikväll, så taggad, det ska bli mysigt! <3
nouw.com/aliceemericsson
hilmak
hilmak,
Men hur hungrig blev man inte av det här inlägget? 😍 Hoppas du får en fin påsk!! <3
nouw.com/hilmak
happyM
happyM,
Åhhh det ser ju såååå himla gott ut!! Nu blev jag riktigt hungrig hihi ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Johannagrahn
Johannagrahn,
Nej men HEJ vad gott 😍😍😍😍
nouw.com/johannagrahn
hanneenroute
hanneenroute,
Nam! Dette så utrolig godt ut! ❤️
nouw.com/hanneenroute
malinhardstahl
malinhardstahl,
Ser så gott och fräscht ut! Räkbollar låter nästan för gott <3 kramar
nouw.com/malinhardstahl
Emma Engström,
Men nej vad gott alltså, jisses!! Glad påsk igen vännen, njut och ha en superbra helg! <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Elin,
Önskar dig en fin påsk vännen! <3
devote.se/elinelmersson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin