Lägger ut lägenheten på Hemnet

Godmorgon hjärtan!!

Kan någon:
1. Förklara för mig var den här veckan har tagit vägen?
2. Informera mig om hur man gör för att överleva den här kylan? och,
3. Tipsa om mysigaste cafét på Söder?

Ungefär så går mina tankar såhär en fredagsmorgon. Det känns verkligen som att det var igår jag vaknade av larmet och kände att det här skulle bli en låååång vecka innan det äntligen skulle bli helg igen, men så plötsligt är vi redan här. Hur underbart? Sen ska jag inte sticka under stolen att jag varje morgon vaknat upp och känt att nej, jag ville inte! Jag säger upp livet ett tag! Speciellt med tanke på den här kylan. Jag har alltid varit en sån person som konstant fryser och att då pallra sig upp svintidigt, gå ut i bäckmörker och mötas av sibirisk kyla. Nej, då ger jag upp för ett tag.

Jag kände visserligen precis samma sak imorse med. Men sen kom den där fredagsfeelingen. Mm, mm, mmm vad härligt!! Eftersom att jag har sån sjuk träningsvärk efter gårdagens Megaformer bestämde jag mig för att kicka igång den här dagen med en löptur (på löpbandet, hell no att jag springer ute med den här temperaturen) och få lite värme i kroppen. Så bra start på dagen!

Och efter det väntar såklart jobb. Idag har vi faktiskt en gemensam ringstuga. Inte det roligaste direkt, men otroligt viktigt för att komma någon vart i den här branschen. So wish me luck!
Något betydligt roligare är att publicera annons på Hemnet. Idag kommer den här otroligt fina 3an ut. Den är 54 kvadrat, ligger på våningsplan 4, har öppen spis och balkong, och en fantastisk utsikt.

Så full fart blir det nu dom här sista timmarna innan jag tar lite helg. Ikväll ska jag verkligen se till att ta det hur lugnt som helst. Poppa lite popcorn, dra igång en bra film (har ni nå tips?) och bara njuta. Imorgon ska jag äta middag med ett par kompisar och på söndag ska jag gå på ett antal visningar innan jag och Isa skall mötas upp på Söder för en Alla Hjärtans Dags fika. Så har något tips på var vi borde gå får ni gärna langa =)
Hur ser eran helg ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Hoppas du får en härlig fredag 😊❤️

nouw.com/marreekholm
LinneaHeinonen
LinneaHeinonen,

Så trevligt att läsa din blogg du ger så bra inspiration. Hoppas att du får en trevlig helg, själv ska jag inte göra säskillt mycket. Trevlig helg på dig! 😊

nouw.com/linneaheinonen
sofiahaag
sofiahaag,

Cafe på söder: Robin Delselius får du inte missa 😍

nouw.com/sofiahaag
artist
artist,

Café Blå är ett mysigt café på söder där man även kan spå sig i latte (man får ställa en fråga). Går även att spå sig i Tarot kort utan att det kostar så mycket. Kan vara en rolig grej att göra även om man inte tror på sådant.

nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin