Lägenhetsvisning och min söndag i bilder

I samarbete med Utellus

Godmorgon hjärtan!

Hur mår ni? Jag är helt ärligt så otroligt laddad inför den här veckan. Inte för att jag egentligen har en massa kul att se fram emot. Tvärtom är den väldigt oplanerad jämfört med vanligt, både på jobbfronten och den privata. Men efter att jag i förra veckan var väldigt dålig på att skapa aktivitet har jag fått en ny energi-kick och ett mindset att vilja köra 110%.

Sen tror jag också att det har något otroligt mycket att göra med söndagar. Jag har insett hur mycket jag verkligen behöver återhämtning och hur mycket den faktiskt är värd. För så länge man hittar den där återhämtningen så kan man köra på i 120 km i timmen. Innan så reflekterade jag inte direkt över det utan körde bara på. Det var kanske också därför jag levde i ett konstant stadie av stress. Och just det, det där stadiet av stress, är jag så himla färdig med. No more!

Så för mig är helgerna guld värda. Lördagen är en chans att inte göra något, få ligga på soffan, kanske tvätta, laga mat och helt enkelt komma ikapp i livet. Och söndagarna - livet! Ta igår bara. Efter att ha fått en sovmorgon till 08 gjorde jag mig i ordning och mötte upp Ella och Vanilja för en promenad längs Djurgårds-kanalen. Kan vi snälla ta en liten stund för hur otroligt vackert det är nu i sina höstfärger?

Därefter stod jobb på schemat. Det är ju trots allt söndag. Just igår visade jag Sandhamnsgatan 83. En helt otrolig 3a i 79&park. Hela projektet är byggt för att optimera ljuset in genom de stora fönsterna. Så där stod jag och njöt av det otroliga vädret, solskenet och rörelsen ute på Gärdet samtidigt som jag pratade med en massa härliga visningsdeltagare.

Utifrån mitt jag-vill-alltid-fortsätta-utvecklas-perspektiv tycker jag att just visningarna är hur kul som helst. Många har bilden av att man som mäklare mer eller mindre bara åker dit, låser upp dörren och hälsar alla välkomna. Men i verkligheten är det så mycket mer. Man behöver inte vara vara beredd på att få alla världens olika frågor gällande just den lägenheten, föreningen eller läget, utan helt plötsligt kommer frågor om sånt man aldrig tänkt på innan. Bland annat har jag fått frågan om vad det kostar att driva en bondgård eller hur mycket man kan tjäna på att installera solceller ( <--- vilket efter en googling och lite läsning hos Utellus visade sig vara rätt så väldigt mycket, både för privatpersoner och brf:er). Ingen dag och inget scenario är det andra likt. Så kul!

När jag sen var färdig för dagen gick jag vidare för att möta upp @isabylund och Lisa som passande nog hade bestämt sig för att sätta sig på Kavalleriet vilket är cirka 5 minuter ifrån kontoret. Och just det här är också en sak jag insett på sistone - hur mycket energi mina vänner ger mig.
Under så många år har jag varit introvert och något utav en ensamvarg. Hade någon under den tiden sagt att jag skulle träffa vänner vid 3 olika tillfällen på en dag hade jag få panik inombords. Inte orkar väl jag det?? Och hade någon sagt att det tvärtom ger mig cirka 10 gånger mer energi än jag hade innan så hade jag mer eller mindre skrattat personen i ansiktet. Men det är sant, för energin dom ger mig går verkligen inte att beskriva.

Tack vare det är jag nu redo till tusen att köra en ny fantastisk vecka. Är ni det med?

Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,

Höstfärgerna i naturen just nu är så otroligt fina 😍🍁🍂

nouw.com/malinlinneaa
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Så kul att se att det går så bra för dig!!!! Du får hojta till du är på ön nästa gång!!! <3
nouw.com/alicemalmstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh om du bara visste hu pass glad det gör mig att få läsa att dina vänner ger dig sån fin energi. Det är verkligen underbart när man lyckas finna såna vänner som bara matar en med energi och kärlek. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
hilmak
hilmak,

Så fin jacka på första bilden! 😍

Sista fikan såg så mysig ut!! <3

nouw.com/hilmak
Marie,

Så trevliga fikabilder och hösten är vacker

sweeetwordsbymirre.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin