Lägenheten jag sålt + 3 till från nu

Jag är egentligen inte något stort fan av stor amerikanska, super söta bakverk men Mr. Cake hörrni. Mm, mm, mmm! Vi har få fasta tider på kontoret. Det går liksom inte när alla springer på möten till höger och vänster. Men en stående punkt är ringstugan på Torsdag eftermiddag, vilken följs av fika. I vanliga fall är det (såklart) inne på kontoret, men då vi är så få på plats den här veckan ut bestämde vi oss för att lyxa till det igår. So to Mr. cake we went!
Som sagt, inget jättefan av stora mastiga bakverk. Är ni likadana kan jag verkligen rekommendera deras red velvet croissant, morotskaka eller äggröre-mackan ( <— sååå god)!

Jag är så tacksam för mina vänner! Det gick väldigt snabbt från känslan av att vara på topp under Tisdagen till att istället trampa vatten i onsdags. Jag kommer faktiskt inte gå in på allt nu för jag behöver själv reda ut mina tankar och känslor innan jag dumpar dom på er. Men efter en skitdag är jag så tacksam för att kunna mötas upp, ta en liten aw, få spy galla och få en sån otrolig energi-boozt tillbaka - nej, jag är så tacksam!!

Jag är så sjukt fascinerad av trappmaskinen på gymmet! Jag kan absolut inte säga att det inte är jobbigt när man står på den, men det är ju liksom inte känslan av ett GRIT-pass direkt (fasen vad jag är sugen på att köra det btw, var verkligen evigheter sen). Men känslan när man kliver av, alltså wow! Helt sjukt att ens hjärta ens kan slå så hårt.

Ni vet lägenheten jag sålde i Tisdags? Jag fick nyss bilderna på den och tänkte att det kanske kunde va lite kul för er att se. Plus att den är så otroligt fin att det är tråkigt att jag inte hann publicera dom någonstans. Jag hade nämligen privatvisning för köparen 10 minuter efter att fotografen gick därifrån, och efter lite förhandlande skrev vi kontraktet på eftermiddagen. Men visst är den fin??

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Grattis till försäljningen
nouw.com/stenhagenbettan
matildakz
matildakz,
Verkligen, så fin!
nouw.com/matildakz
artist
artist,
Stort grattis! Fin lägenhet!
nouw.com/artist
emmasaraa
emmasaraa,
Hur fin som helst ❤️❤️
nouw.com/emmasaraa
ljungbergelvira
ljungbergelvira,
Wow så fin och vilket ljusinsläpp det set ut att den har. Bakverken ser också supergoda ut! Kram<3
nouw.com/ljungbergelvira
Linnealiebig
Linnealiebig,
Wohoo 🤩🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad underbart att du har sån fina vänner som ger dig en sån underbar energiboost. Det är såna människor man ska ha i sitt liv. Wow vilken otroligt fin lägenhet, blev helt såld på den. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Lever fortfarande på energin jag fick i onsdags! Så glad att vi hann träffas och snacka ut, det behövde vi allihopa <3 Är så glad i dig! Puss
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin