Lägenheten är min

I samarbete med Hemförsäkring Student

Hej hjärtan! Hur har eran dag varit? Bra hoppas jag! Jag har haft en heeeelt otrolig dag! Nästintill overklig skulle jag säga. Jag har fortfarande en del att smälta, så jag lovar att berätta allt imorgon! Imorse när jag vaknade hade jag en sån där dålig känsla i kroppen. Allt jag kände var att idag skulle bli en sån där ospeciell dag där man helt enkelt bara längtar lite efter att komma hem. Från start ser man fram emot den där lyckan när man till slut får öppna lägenhets-dörren liksom. Förstår ni vad jag menar? När man låser upp dörren, lägger nycklarna i skålen, ställer väskan på golvet, kastar sig på soffan eller sängen och bara känner Äntligen Hemma! Men så blev det VERKLIGEN INTE! (#jobbig tjej som inte berättar, hehe).

Kan vi btw ta en liten stund för min lilla lägga? Idag uppskattar jag den så otroligt mycket! Bara genom att kliva in genom ytterdörren så känner jag ett totalt lugn. Kanske inte direkt någon Feng Shui. haha. Men en plats för mig att andas och bara vara jag. Älskar!

Kan vi också ta en stund för att jag nu har bott här i snart ett helt år? Hur sjukt är inte det? Tiden har verkligen gått så otroligt fort!

Jag minns fortfarande när jag fick nyckeln, inte lyckades låsa upp dörren (tydligen är det ett elektriskt lås som gör att man kan inte sätta i nyckeln för snabbt för då går det inte att vrida om, vilket jag inte visste då, haha) och sen tillbringade kvällen med att skruva upp sängramen tillsammans med Mamma. Jag minns hur jag ett par veckor senare åkte upp helt själv för att flytta in - helt själv! Aldrig tidigare i mitt liv hade jag varit eller bott just det - helt själv.

Jag minns också hur det slog mig att jag faktiskt inte hade en aning om vad jag gjorde, haha! Det var alltid mitt ex som hade koll på allt vad räkningar, amorteringar och försäkringar hette. Jag har verkligen växt otroligt under de här månaderna, för plötsligt fanns det ingen som gjorde sakerna åt mig utan jag var tvungen att ta tag i allt själv. Mycket löste jag rätt så snabbt och smidigt, frågan var bara var ska man börja och vad får man inte glömma. Hemförsäkring visste jag såklart att det var oerhört viktigt att ha en, men vilken och var? Ett tips till alla er studenter som nu hamnar i samma sits är att kika in hemförsäkringstudent.nu där man enkelt kan jämföra olika företag. Resten får man helt enkelt ta vart efter. För det är lite tjusningen i det hela - att plötsligt inse hur mycket man faktiskt kan och hur grym man är. Jag själv är så otroligt tacksam över det här året och ser verkligen fram emot att se vad nästa år för med sig.

Gillar

Kommentarer

Madde,
Du har så himla fint hos dig!
skinretreat.se
marietheresel
marietheresel,
Håller med ovanstående, sååå fin lägga 😊❤️
nouw.com/marietheresel
brallans
brallans,
Man växer så galet mycket av att bo ensam för första gången!! Din lägenhet ser verkligen himla fin ut, förstår att du trivs <3
nouw.com/brallans
Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,
Så fint du har det! ser virkelig fram imot dagen jeg får flytte inn i egen leilighet jeg også 😍
nouw.com/rikkekristiansen
Therese,
Första egna lägenheten är speciell - jag saknar fortfarande min ibland trots hus och allt
www.theresemolander.se
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå himla fint du har det ❤️❤️❤️
nouw.com/linnealiebig
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så mysigt och fint du har det 🥰
nouw.com/mammatillthea
Johannagrahn
Johannagrahn,
Så fin lägenhet 😍
nouw.com/johannagrahn
artibus
artibus,
vilken lägenhet!! Där kommer man och våldgästa någon gång. Att bo själv är verkligen tufft och lärorikt. Bodde ju ifrån Daniel ett år och lärde mig mycket på det. Kram ❤️
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Älskar att bo själv, lär mig så otroligt mycket på det <3
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin