Köttig träningsvecka

Besvikelsen av att vakna, inse att det är fredag (det i sig älskar vi ju till tusen) men inget Barry’s. Det är ju verkligen det i särklass bästa sättet att starta fredagen på. Ett riktigt göttigt, köttigt pass, ta en ordentlig dusch, köpa en shake och traska iväg till jobbet med endorfiner i hela kroppen. Men inte idag då vi har möte tillsammans med gänget på Swedbank som börjar så tidigt att jag inte hinner träna innan. Så idag blir det en morgonpromenad, jobb, lunch på stan, lite mer jobb och sen träning efter det innan jag tar helg. Har inte bestämt mig för om det blir GRIT eller BodyCombat.

Den här veckan har verkligen haft fokus på träning. Kanske lite för mycket? Vi kan konstatera att jag inte jobbat så som jag borde och jag har faktiskt inte haft en enda kompisdejt. Men jag har insett hur mycket jag saknat mina älskade gruppträningspass och att jag nästan tappat min kärlek till träningen iom att jag bara kör egna pass i gymmet tidigt om mornarna. Så jag har smitit iväg från kontoret alldeles för tidigt och den här veckan fått ihop ett träningsschema utan dess like.

Måndag: BodyCombat
Tisdag: ”Enbart” morgonträning då jag skrev kontrakt.
Onsdag: BodyBalance och BodyCombat
Torsdag: BodyJam
Fredag: GRIT eller BodyCombat
Lördag: GRIT
Söndag: BodyCombat

Vi kan ju konstatera att det där med balans inte är, aldrig varit och troligtvis inte kommer bli min grej tyvärr. Men vi kan också konstatera att det här var precis vad min kropp behövde - att bara få släppa loss, ta ett break och köra järnet.
Med det sagt säger vi god morgon till fredag och förhoppningsvis en massa fredagsfeeling!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin