Kontraktsskrivning!!!

Det känns lite som att alla mina senaste inlägg har startat i stil med Nämen vilken dag!. Egentligen vill jag därför bryta den trenden, men ni får vänta tills imorgon för det, för alltså jösses vilken dag!
Enligt klart.se skulle det ha regnat hela dagen, så när jag vaknade till solsken kunde snörade jag snabbt på mig skorna och drog ut på en löprunda ut till Djurgården igen. Kan vi btw ta en liten stund för hur otroligt vackert det är där? Eller till och med hur vackert Stockholm är överlag?

Vid 12 hade jag och Eva en visning på en helt otrolig lägenhet (Brahegatan 7B). Hade jag haft 12 miljoner så hade jag utan tvekan köpt denna lägga. Jag menar, bara se på den! Jag tror mina exakta ord när jag klev in i vardagsrummet var: Herre jävlar vad fin!!

Efter det gick jag och satte mig på Joe & the Juice på Stureplan för att skriva lite. Det var faktiskt första gången jag någonsin har köpt något från dom (mvh den osexigt snåla Matilda). Men här kommer ett tips: ladda ned deras app och registrera er så får ni en gratis liten juice/shake. Efter mycket velande bestämde jag mig för att testa deras Green Haven (äpple, spenat och ananas) som verkligen var så god! Fräsch, syrlig och söt på samma gång. Så tips på den!

Fasen vad jag har saknat att vara ute och röra mig normalt. Hela grejen med att bara sätta sig på ett café, att people-spotta och allt däremellan. Även om allt suger så tänker jag säga Tack Corona för insikten i hur mycket dom där småsakerna faktiskt betyder!

Tanken var att sitta där ett par timmar, men bara efter en liten stund skrev en utav mäklarna och frågade om jag kunde hållen en kontraktsskrivning. Då hon bor i Eskilstuna så hade hon svårt att ta sig in. Självklart! sa jag. Inte för att jag har hållit någon tidigare eller för att jag egentligen vet vad jag ska göra för den delen heller, haha!

But I did it! Jag blev insläppt på kontoret av en annan mäklare (är fortfarande inte betrodd med nycklar, haha) och lyckades med hennes guidening skriva ut alla papper som skulle förberedas och ordna med allt som skulle ordnas. Sen var det bara att köra fake-it-til-you-make-it-style. Så jag har alltså idag hållit i min första kontraktsskrivning ever. Ihhh! Heja mig!! Så det finns faktiskt inget bättre sätt att säga det på än Nämen vilken fantastisk dag!! Dessutom kom min älskade Pappa och hämtade mig efter att jag låst till kontoret för att äta middag tillsammans. Som att denna Söndag hade kunnat bli bättre? Don't think so!

Hur har eran dag varit? Riktigt bra hoppas jag! Och om inte så är det en ny dag imorgon, och då kör vi järnet för att den ska kicka i dags ass. Eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Men grattis! Och vilken magiskt vacker lägenhet?
nouw.com/tildablanksvard
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Oj oj vilken lägenhet 😊 kram
nouw.com/marreekholm
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Åh men GRYYYYM!!
nouw.com/corneliakarlsson
Mammatillthea
Mammatillthea,
Men wow vad grym du är!!! 🤩
nouw.com/mammatillthea
linndossing
linndossing,
Men du är ju fkn amaziiiiing gurl!!!!
nouw.com/linndossing
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Min dag började bra i sällskap av två vänner men slutade riktigt pissigt rent ut sagt då min pappa hörde av sig och min "farmor" somnade i i eftermiddags pga Corona 😟
nouw.com/jenniferssynpalivet
Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag håller med dig helt, Stockholm är så vackert! Därför är jag så sjukt sugen att flytta dit!!! Men hur grym är inte du, bra gjort!!! <3 KRAM
nouw.com/emmamehrali
Ajli,
Det låter ju dunderkul, vad du är duktig och driftig!
ajlimuller.se
Ida,
Men gud så roligt och grattis till kontraktskrivningen!! Så himla grym du är Matilda och den lägenheten var ju också dröm!! Om man haft dem pengarna så haha😍😍 kramar!
idanilssonphoto.se/
artibus
artibus,
Men alltså gumman!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS <3
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin