Kontrakts-onsdag, crave och att unna sig

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Skjorta HÄR // Väst Gina Tricot // Byxor HÄR // Skor HÄR

Kontrakts-onsdag är en väldigt trevlig dag! Otroligt trevligt faktiskt!
Jag har ju då utan tvekan valt ett yrke där man aldrig kommer bli uttråkad. Från att ha gått till jobbet med en tanke om att dagen skulle bli rätt händelselös och att jag skulle gå hem tidigt så blev det möten, visning, förhandling, kontrakt och hemgång förs efter 21. Inte riktigt vad jag räknat med. Och inte riktigt vad säljarna heller hade räknat med. Jag tog in lägenheten förra måndagen och då var tanken att de skulle sälja om kanske ett år. Klipp till att vi publicerade den på kvällen i förrgår och sålde den nu. Så ja, bättre onsdag.

Vet ni vad jag cravear just nu? Glögg, glögg och åter glögg. Jag är så otroligt sugen att jag inte vet var jag ska ta vägen. Note to self: Se till att köpa med dig en flaska på vägen hem ikväll!

Tänk att något så litet kan medföra så mycket lycka! Jag har länge velat ha Mateus-porslin. Vem har inte liksom? Men för det första tycker jag att det är alldeles för dyrt och för det andra vet jag att jag är så klumpig att jag med största sannolikhet hade haft sönder det samma dag jag köpte det. Här har ni då anledningen till att jag mer eller mindre enbart har Ikeas 365 serie i mina skåp här hemma.
Men så bestämde jag mig för att jag skulle belöna mig själv för det jag åstadkommit på jobbet. Min tanke var först att jag skulle köpa en ring eller fylla på min sminkväska. Så slog det mig dock att just det här 👆🏼 skulle vara precis rätt sak att göra det med. Något jag annars inte skulle köpa och som nu verkligen betyder något. Så här sitter jag med min alldeles egna, bubbliga Mateus-mugg, sippar kaffe och kan inte vara annat än lycklig rakt in i själen.

Något annat som medför sån otrolig lycka är dom där smsen man inte förväntar sig. Ta igårkväll till exempel: istället för att skriva i gruppchatten hörde en person av sig till mig privat och skrev att hon verkligen ser hur mycket jag kämpar och lägger ned på jobbet. Något som jag själv ifrågasätter (hej prestations prinsessa) emellanåt. Och att då få det där lilla, enkla smset gjorde hela min kväll. Så kan vi inte gemensamt bestämma oss för att skicka fler sånna?

Sablar vad jag längtar efter första December!! Inte bara för att jag har jul-längtan till tusen (ljusslingan åkte upp redan i helgen och lådorna med pynt står redo på vardagsrumsgolvet) utan för att jag har fått hem Cliniques julkalender. Alltså ihhh!! Mammas chokladkalendrar i all ära (hur söt är hon btw inte som ringer och frågar om hur stort mitt postfack är och om det får plats en kalender där om hon skickar en??) men det här är något i särklass!

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Wow vilken vändning i lägenhetsförsäljningen, det måste ha känts otroligt bra för alla inblandade 😊 grattis till det!

Vad gäller December, Mateusporslin och glögg så skulle det lätt kunnat vara jag som skrev inlägget för jag sitter själv och längtar efter att December ska komma och då helst med snö, och jag drömmer om att någon dag ta mig råd att köpa hem Mateus porslin men det kanske för bli når barnen blivit större annars kan det nog bli riktigt dyrt 😋 och glögg är ju verkligen sååå himla gott men min sambo tycker inte alls om det så då blir det inte allt för mycket av den varan :-/ men däremot ska jag ge dig ett tips om du tycker om glögg, det är att göra glubbel, så himla gott - häll upp 1/3 av vinglaset med glögg och sedan fyller du upp resten med cava. Riktigt gott 😊 ha nu en bra dag! kram <3

nouw.com/missminnea
emiliaeklund
emiliaeklund,

Så mysigt inlägg 😍 kul med jobbet!! Och är också så otroligt sugen på glögg, glögg och pepparkakor liksom 😍

nouw.com/emiliaeklund
hilmak
hilmak,

Älskar Mateus, och kan glädja dig med att jag efter att ha haft mina (grå) i snart 2 år fortfarande blir helt lycklig i själen varje gång jag tar fram en för en kopp kaffe! Haha det är vardagslyx och lite guldkant skulle jag säga 😘 Du gjorde helt rätt!!

nouw.com/hilmak
happyM
happyM,

Åh älskar Mateus ❤️ Kram

nouw.com/happym
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
❤️❤️✨☺️
nouw.com/hannakarlzzon
Jeanette,

Vilket mysigt inlägg 😊 Jag längtar också som tusan till december, har en kalender från Lumene som jag verkligen vill börja öppna nu 😊

jeanettte.blogg.se
Lillymihlte
Lillymihlte,

Åh som jag har saknat att kika in här hos dig hjärtat, du sprider minsann fortfarande på samma sprudlande energi! Du var ju så himla värd din fina kopp - belöning är viktigt! ❤️✨ Kram saknade hjärtat!

nouw.com/lillymihlte

Vad roligt att du trivs med ditt jobb 😊 Det är så viktigt 😊

www.henrikolsson.eu
malinkirstine
malinkirstine,
Längtar tills pandemin är över så att vi kan hänga och dricka vin i Stockholm!!!!
nouw.com/malinkirstine
amandagroth
amandagroth,
Så fin 🤩🥰
nouw.com/amandagroth

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin