Kontrakt, bubbel och hantverkare

Kontraktsabstinensen botades igår. I alla fall tillfälligt haha! Det är nästan sjukt hur man nästan blir beroende av att skriva kontrakt, likt man är beroende av mycket annat. Eller egentligen inte beroende, men det märks när man inte skrivit ett på ett tag. Igårkväll var det dock äntligen dags. Efter en del förhandlande bokade vi in kontraktet klockan 21-isch. Bästa av allt: köparen fyllde år. Hur kul? Att få köpa en lägenhet på sin födelsedag? Hon hade dessutom letat lääääänge, vilket vara gjorde det ännu roligare. Så självklart bjöd jag på bubbel.

Jag insåg igår hur rolig jag kan va. Efter mitt möte på Gärdet gick jag till busshållplatsen. Efter att ha kastat ett öga på tidtabellen insåg jag att jag absolut inte orkade vänta 7 minuter på att bussen skulle komma. Så istället gick jag de 25 minutrarna till kontoret. Fullkomligt rimligt.

Efter att ha sett på Lyxfällan igår började jag granska mig själv lite extra och konstaterar att jag måste dra ned på mina matkostnader. Dom är verkligen inte rimliga någonstans och är inte heller ”roliga”. Det är liksom inte trevliga restauranger eller ekologiska råvaror eller liknande, utan bara småskit. Hur kul är det egentligen? Nej, dags att skärpa sig.

Jag har ÄNTLIGEN bokat in en hantverkare till att bygga igen väggen i lägenheten. Det blev ju ett stort hål när vi rev ut de platsbyggda garderoberna och så har det varit sedan jag flyttade in i Midsomras. Och det bara för att jag är sämst på att få tummen ur. Men nu så! På måndag kommer han och kör järnet.

På tal om lägenheten så har jag också beställt nya handtag till luckorna och skåpen i köket. Jag fick ett litet ryck i helgen och bestämde mig för att det var dags att ta tag i både det ena och det andra. Hantverkare till väggen, färg till att måla efteråt, det nya till köket och började kika på en taklist jag vill ha med. Den här lilla läggan börjar bli rätt fin =)

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin