Kommer jag dö ensam nu?

Dagens två konstateranden:

1. Jag har tänkt fel på antalet dagar jag har här. Jag trodde att jag bara skulle hinna käka frulle och sen dra imorgon, men nej. Jag behöver ju faktiskt inte ta bussen förens vid fem-tiden. Det betyder att jag har en hel dag till att göra saker - men jag har redan sett och gjort allt jag vill. Så vad ska man ens hitta på då?

2. Adidas superstars är inte gjorda för att snitta 30.000 steg om dagen i. Jag har sån sjuk träningsvärk under fötterna och såg precis att jag har nött sönder hälarna på dom. Lesson to be learnt!

Konstaterande nummer 3 är att jag trivs i mitt egna sällskap. Jag fick lite panik igår. Mamma skrev Njut av din semester och passa på att prata med många nu när du reser själv. Lättare att skapa nya kontakter då.😘. Hur fint som helst ju. Men när jag läste det låg jag ensam inne på mitt hotellrum, osminkad, nyduschad, med en sheetmask på och helt slut. 100% redo att sova. Tankarna som då slog mig var många. Gör jag fel? Ska jag vara ute på en pub just nu?? Hitta ragg? Är det såhär att vara singel? Måste jag gå ut då? Är det inte okej att lägga sig tidigt? Kommer jag dö ensam nu? Haha, okej den sista va kanske inte riktigt seriös. But you get the drift.

Men så slog det mig. Klart som f*n att jag gör helt rätt i det jag gör. Den här resan handlar om att jag ska må bra, om att jag ska göra det jag vill. Jag är ingen överdrivet social person som pratar med random folk. Nej, jag trivs i mitt egna sällskap. Något som också har visat sig under mina mil-långa trask här, för att trots timmarna av promenerande har jag inte en enda gång haft varken musik, poddar eller något annat i öronen. Nej, det har bara varit jag själv och mina tankar. Så välbehövligt - så skönt!

Och det är precis vad jag har gjort idag med - traskat runt (ni bah no shit). Dom här bilderna är från Budapest Central Market. Det är en sån där marknad som brukar finnas i de flesta städerna utomlands. En stor byggnad fylld med diskar med färsk frukt, färsk chark, ostar, fisk- och skaldjur, mängder av souvenirer och krimskrams. Kanske inte världens upplevelse, men samtidigt något man liksom vill ha sett. Däremot kan jag verkligen rekommendera er alla att äta mat här! Billigt, lokalt och baserat på köerna, riktigt poppis. Jag var dock där helt fel tid för att äta, så smaken kan jag inte säga något om. Men bara se på Lángosarna, det kan ju liksom inte vara fel, haha!

Gillar

Kommentarer

liilah
liilah,
Du gör helt rätt, tycker jag. Njut och gör precis det DU känner för! Jag har rest ensam en gång, tog en kryssning till Helsingfors, en tredagars. Enda gången jag kände mig lite ensam var när det var buffé för buss-sällskapet; hur gör jag nu? Vart ska jag sätta mig? Men det löste sig då det var ett par som ropade att jag skulle sätta mig hos dem.
nouw.com/liilah
elinelmersson
elinelmersson,
Alltså åh, jag hejar på dig varje dag. Förstår dilemmat. Men är helt säker på att du kommer fixa det sååå himla bra❤️
nouw.com/elinelmersson
Frulindhamn
Frulindhamn,
Klart du ska göra det du själv vill ju 😍. Ditt liv, din resa. Det kanske kommer en dag då du vill ragga på pub, men int e de nå bråttom me de 😘❤️
nouw.com/frulindhamn
linndossing
linndossing,
Åh jag förstår din känsla precis! Har många gånger tänkt ”kommer jag dö ensam?” Medans jag absolut inte vill ha fler relationer, framförallt inte kärleksrelationer! Vill jag det så hittar jag det. Det är det fina med livet! Hoppas du har haft en helt fantastiskt resa med dig själv vännen ❤️
nouw.com/linndossing
Jennifer,
Jag trivs också i mitt egna sällskap, äntligen! 😃
jennifermarie.se
happyM
happyM,
Åh det med adidas superstars fick jag också lära mig den hårda vägen, haha. Så vet verkligen känslan ❤️ Så himla rätt du har i det du skriver, du ska göra exakt som du känner. Det ska inte finnas någon som helst press!!! Är det menat att du ska träffa någon under resan så skulle de ske utan att du planerat det, hihi. Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Yasmine,
Håller med dig, du gör helt rätt även om din mamma också har rätt! 😃 Kram vännen <3
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin