Kollektionen är LIVE!

Okej - ni har väl inte missat att idag har Bubbleroom släppt en kollektion tillsammans med Alexandra Nilsson?? Jag ska vara 110% ärlig med er. När jag först fick se plaggen (inför ett samarbete jag har på Instagram) kände jag bara... Nja. Not my style! Not at all. Jag älskade dock blazern och toppen med öppen rygg, men efter det. Nej, nej, nej. Men vet ni vad? Jag har fått äta upp det så det heter duga!

Topp HÄR // Byxor (slutsålda med väldigt lika) HÄR// Skor HÄR

Så som ni förstår var mina förväntningar inte dom högsta när jag fick hem paketet, men alltså, jag är KÄR! Framför allt i toppen ni ser på bild. Jag klickade för inte allt för länge sen hem en liknande men har knappt använt den då passformen var lite sådär. Skillnaden med den här är att 1. materialet är utav kvalitet och har inte den där billiga känslan man kan få från andra hemsidor, och 2. det är vaddar i axlarna. Inte så pass stora att man får 80-tals feelingen, utan precis sådär mycket så att tröjan ger en former och inte bara hänger.
Plagg nummer två är den HÄR klänningen (ni kan se den på min insta), och det är samma sak där. jag trodde inte alls på den, men materialet och axelvaddarna gav en sån sjukt snygg passform (även på mig med cirka noll boobs jämfört med Alexandra).

Nej guys, skynda er in och kolla in kollektionen innan den säljs ut!

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
Den kollektionen är ju M A G I S K!!
nouw.com/lindholm
tildablanksvard
tildablanksvard,
Wow vilken snygg topp!
nouw.com/tildablanksvard
linneassofie
linneassofie,
Wow, toppen var fantastisk! Fina du <3
nouw.com/linneassofie
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så snyggt!! Dör för byxorna!
nouw.com/celinelundqvists
sofieliden
sofieliden,
Så fint 😍😍
nouw.com/sofieliden
happyM
happyM,
Åh kikade på kläderna när jag fick mail om att dem hade släppts och kände samma som du, nja inte min stil. Men på dig, wow så himla snyggt!!! Vår-feeling delux!! Kram ❤️
nouw.com/happym
hilmak
hilmak,
Fina du! i superfina kläder!! 😍
nouw.com/hilmak
ThereseMalmqvist
ThereseMalmqvist,
Älskar toppen! Så fin
nouw.com/theresemalmqvist
artibus
artibus,
Vilket samarbete, vilken tjej, vilka kläder. OMG KVINNA! <3
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin