Klapp på axeln fröken Berlin

Good morning guys!

Den här helgen har varit någon slags kombination av superlång och att ha swishat förbi snabbare än man kan säga äppelpaj. Men vi kan sammafatta den med att den varit fantastisk då jag fått kramas med både min syster Isa och Alvina (en av mina bästa vänner hemifrån Gotland), tränat GRIT och Combat (första passet på nästan 2 månader, så ni kan ju förstå träningsvärken idag), njutit av solen och ätit en massa gott.

Tro det eller ej, men jag har också varit mer eller mindre HELT ledig från jobbet. Jag tror jag har svarat på totalt 7 sms and that’s it. Så jag är otroligt energifylld och taggad på att komma in till kontoret idag. Den här veckan är precis som förra rätt så lugn, och jag har inget problem med att den är det. Och det känns jätteskönt! I vanliga fall hade jag haft total-panne men jag vet att jag från och med nästa vecka kommer ha 3 veckor som kommer att gå i 170. Därför tar jag ett par djupa andetag, reflekterar och låter mig njuta av lugnet innan det blir power business mode. Framsteg kallas det! (Klapp på axeln fröken Berlin)

5 saker jag vill göra

- Städa min lägenhet! Fingers crossed att jag får måla väggen ikväll, för kan jag göra det kan jag äntligen ställa alla möblerna till rätta och städa ( <— vilket jag inte gjort på snart 2 veckor). Vi snackar bädda rent, dammsuga, damma kanske till och med våttorka (?) men framför allt bara få lite ordning.

- Dricka första glaset ute på en uteservering. Och andra. Och tredje, hehe. Från ingenstans har jag gått och blivit fruktansvärt sugen på både bubbel och vin, vilket är väldigt olikt mig. Men nu är jag i alla fall det, och var vill man inte dricka om inte i solskenet på en uteservering?

- Känna mig hälsosam. Fantastiskt bra att ha den här punkten direkt efter att jag skrivit att jag vill dricka alkohol, haha. Nej men jag vill verkligen inget annat än att känna mig hälsosam i min kropp. Nu var det ett par år sedan jag gjorde det, och jag saknar det helt otroligt mycket. För första gången i mitt liv förstår jag vad folk menar när dom säger att dom mår mycket bättre i kroppen när de äter hälsosam mat och inte bara skit. Jag vill (och behöver) få i mig mer näringsrik kost, jag vill ha bättre rutiner, jag vill börja med något mindfullness-liknande, jag vill träna mer varierat - helt enkelt bara känna mig hälsosam inifrån och ut. Lycka till med det, haha!

- Köpa en massa dyra saker. Från ingenstans har jag gått och blivit en sån person som bryr sig om märkessaker. Något jag ALDRIG gjort innan. Över min döda kropp att jag skulle köpa smycken från något annat än HM eller Ur och Penn, eller en handväska som inte var på rea från ett fast fashion-märke. Men här är jag nu och suktar över (och tänker köpa) min YSL-väska, Hermes armband, Mateus porslin, Louis Vuitton weekend bag, and so on and so on. Vem har jag ens blivit?

- Läsa en bok. Det går nog lite hand i hand med Mindfulness-tanken. Att läsa är lite definitionen av att vara avslappnad för mig och således en drömvision för att känna mig helt ostressad. Förstår ni vad jag menar? Grejen är att jag just nu har den tiden, men ändå inte finner ron till det utan hellre stimulerar hjärnan med mobilen. Men en vacker dag ska boken öppnas upp och plöjas från sida till sida.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin