Kickoff med Fastighetsbyrån

I förra veckan var det dags för Fastighetsbyråns stora kickoff. Och med stora menar jag stora. Det var för alla anställda inom företaget, både i Sverige och utlandet, plus vissa från Swedbank och vissa jurister. Förstår ni hur många det är? Jag tror att jag fick höra ett nummer närmre 2000 personer. Och en utav dom var lilla jag. Trots att jag inte är anställd än eller har en fast praktikplats bjöd mitt kontor med mig - SÅ kul!

Kickoffen var planerad från 09-03. Yes, ni läser rätt! Så vid nio var jag inne vid Globen där allt höll till. Därefter drog allt igång. Utöver inspirerande föreläsningar om vad som hänt i företaget under året, vad som är på gång framöver och ord från några utav de som lyckats bäst, föreläste både Ramona Karlsson och Anders Hansen. Dröm!

Anders var ju bara fantastisk! Har ni inte hört hans sommarprat så är det något ni verkligen borde göra! Så himla inspirerande och så rätt i tiden!

Ramona Karlsson däremot? När hon klev upp på scenen och började prata om Rally Cross satt jag lite som ett frågetecken. Men jösses vad inspirerande. Hon berättade om sin resa som ensam tjej i en mansdominerad tävlingsvärld, om att jaga sponsorer för att lyckas och att skapa sin egna karriär. Roligast utav allt var punkten när hon kom till sitt motto "Det är klart att du kan - frågan är bara hur?". Känner ni igen det? Kanske inte ordagrant. Men ni som följt mig vet att jag lever efter mottot att "Vill man, så kan man". Vi lever efter precis samma sak! Oavsett vad man vill så kan man göra det. Allt handlar bara om att man ska vilja det tillräckligt mycket, för då kan man alltid hitta ett sätt att göra det på.

Vid 4-tiden avslutades själva konferensdelen eller vad man ska kalla det, och bussar avgick till ett hotell i närheten (Quality Globen var fullbokat) där vi hade ett rum bokat för att göra oss i ordning inför kvällen. Kavajen byttes alltså mot airforce-dräkt då det är maskerad som gäller. Efter lite omsminkning, snacks och bubbel gick bussarna tillbaka till Globen där vi sen tillbringade hela kvällen (och natten).

Förrätt //Efterrätt

En utav mina chefer berättade att dukningen vi möttes utav är samma som var under Idrottsgalan. Dom dukade alltså upp åt oss och behöll det sedan tills Måndagen. Hur coolt? Dessutom bjöds vi på samma förrätt: Brynt kammussla, forellrom, grillat plommon, emulsion på rökt lax, sojabönor, syrad romanesco, grapefruktgelé, friterad spenat, tunnbröd. Sååå gott!

Det jag dock konstaterade är att jag är verkligen ingen fine-dining-person. Att få in en rätt som man äter upp på två tuggor är ju bara en besvikelse, haha! Nej, mer mat tack! Varmrätten däremot - mm, mm, mm! Lammstek med rotfrukter och rödvinssås. MUMS! Och precis lagom mycket.

Under kvällen delades alla möjliga priser ut. Årets mäklare, årets koordinator, årets kontor osv osv. Jättekul men kommer nog vara roligare nästa år när jag är en del utav det och faktiskt vet vilka dessa personer är. Vem vet? En dag kanske man själv står där uppe? (Nej, så mycket kommer jag inte att offra. För att bli det måste man nästintill avsäga sig ett privatliv, och det går ju inte riktigt ihop med årets mål om att stressa mindre).

Mellan det, maten, ett och annat glas, och lite annat kom även artister titt som tätt ut på scenen. Vi snackar Molly Hammar, Oscar Zia och Måns Zelmerlöw. Så otroligt kul! Inte för att någon utav dom är mina favorit-artister, men ändå sjöng jag med för fulla muggar. Dagen efter hade jag inte mycket röst, haha!

Resten utav kvällen och natten dansade jag (Ni bah: no shit). På golvet, på stolar, på bord - jag dansade järnet och hade så kul! Jag fick flera gånger frågan om vad jag tyckte om dagen. Många förväntade sig säkert svaret Inspirerad, motiverad eller Taggad. Och absolut, det är jag verkligen. Men framför allt är jag Frustrerad. Jag vill börja nu! Jag vill inte vänta flera månader till. Jag vill, jag vill, jag vill - men jag får inte (än).
Så nu lever jag på det här, taggar till och laddar för min framtida karriär!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Nej fine dining är inte min favorit heller haha, vill ha MASSA MAT haha
nouw.com/johannagrahn
lifeofkile
lifeofkile,
Wow va kul!!!
nouw.com/lifeofkile
beattriicee
beattriicee,
Wow, vilken upplevelse!! 😍
nouw.com/beattriicee
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå roligt 🤩
nouw.com/linnealiebig
Lillymihlte
Lillymihlte,
Wow så festligt ch så lyxigt vännen! Vilken fantastisk kväll! <3 Lev länge på den, stor kram! <3
nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,
Men guuud vad kul!!! Sån upplevelse ju 😃 Stor kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Men hur fantastiskt roligt!!! Kram
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Hihi så kule outfits! Høres ut som en skikkelig kul opplevelse 💕
nouw.com/arielc
sofiahaag
sofiahaag,
Gud så roligt!!!
nouw.com/sofiahaag

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin