Kär i lägenheten

I samarbete med Klubbkompis

Något utav det i särklass bästa med att bo själv numera är att det är jag jag, och absolut ingen annan, som bestämmer över inredningen. Jag och mitt ex hade mycket samma smak, men emellanåt skar det sig verkligen. Let's revwind the tapes. Hela vårat samboskap började med att jag steg för steg flyttade in mer och mer hos honom. Vi snackar en väska här ena dagen, en annan väska där veckan efter och så vidare. Det betyder att hela lägenheten bestod ju utav hans möbler, och som ung tjej på gymnasiet var inte riktigt min budget skapad för att köpa möbler, måla om och så vidare. Så vi bodde i hans ungkarls-lya. Vi snackar mörkgrå soffa, svart soffbord, svart tv-bänk, svart-vit-randig vardagsrumsvägg, mörkblå-grå fondvägg i sovrummet (som jag hatade den färgen), röda mattor and so on and so on. Kort sammanfattat: Inte snyggt! Mycket mycket långsamt lyckades jag byta ut vissa saker. Soffbordet blev till ett marmorbord, sovrumsväggen blev brun, mattorna vita osv. Men hela tiden, oavsett i vilken utav de 3 lägenheterna vi bodde tillsammans i så hade han fortfarande vissa saker han älskade och ville ha kvar, vilket resulterade i en väldigt splittrad inredning.

Klipp till att jag nu bor själv. Jag bestämmer ALLT! Och aldrig någonsin har det varit så fint. Jag är på riktigt kär i den här lägenheten (trots att det är en liten studentetta med pentry och utan köksfläkt, haha). Med tanke på att den är så liten så blir soffan otroligt central. Den får inte vara för stor, men eller inte för liten. Den får inte sticka ut för mycket, men samtidigt måste den claima sitt space. Och som student säger man ju heller inte nej till billiga soffor, hihi! Att jag sen lyckades hitta både en sittpuff, sammetsstolar och en sänggavel som matchar perfekt är ju bara magiskt. Jag menar, bara se på det. Hur fint är det inte?? =)

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin