Kaosfamilj och idioter

Godmorgon hjärtan!

Hur har eran helg varit? Min har varit riktigt härlig. Jag ska erkänna att jag verkligen saknar min helger som dom var. Jag saknar att ta en fredags-aw, att åka in och gå en lördags-tur på stan och sen boka in både morgon-PW och en fika. Istället har det mest varit hemma, men det är väl definitionen av 2020? Men jag har som sagt haft det supermysigt i alla fall. Istället för att kicka igång lördagen med morgonträning i vanlig stil tog jag sovmorgon, mysfrulle och sen julkalendern följt av en riktig julfilm på soffan. Hur kan jag ha missat En underbar jävla jul?? Har ni inte sett den måste ni! Jag är vanligtvis inget fan av svenska filmer eller serier, men så finns det vissa klockrena guldkorn. Typ som den.

Den fick mig att längta hem ännu mera. Jag ska erkänna att när jag var liten tyckte jag att det var lite tråkigt att vi var så få när vi firade, till skillnad från många av mina vänner som åkte över halva ön för att fira med den ena släktingen efter den andra. Hemma hos oss är vi 5 personer. I vanliga fall brukar också Mormor och Morfar komma in och äta jullunch. Men that's it. Farfar bor i Norrtälje. Pappas bror med familj bor i Macau. Mammas bror med familj brukade bo på Nya Zealand. Och där har vi dom. Hela min släkt. Så något stort firande blir det direkt inte.
Men efter att ha sett den ena julfilmen efter den andra med stora kaosfamiljer kan jag inget annat än längta sönder efter att samla min lilla familj med 5 idioter (jag själv helt klart inräknad i den benämningen) runt köksbordet som alltid stått på exakt samma plats. Längtar!
Och vet ni vad det sjuka är? Det är inte lång tid kvar tills dess. Som jag skrev igår skall pappa köra hem med bild den 15e. Så för att slippa kollektivtrafik och att utsätta mig för extra risk att dra med något skit till Gotland överväger jag starkt att åka med honom. Det betyder alltså bara 6 ynka arbetsdagar till. Woop woop!

Anyways! Resten av helgen tillbringade jag med en superhärlig löptur på Djurgården, te-mys tillsammans med min älskade syster, glögg, en stor mängd julfilmer (jag tror jag har checkat 4 eller 5 stycken, haha), ett morgon-yoga-pass (sablar vad stel jag är, inte okej) och total avkoppling och återhämtning. 6 arbetsdagar - nu kör vi!

Hur har eran helg varit?

Gillar

Kommentarer

mathildaheimer
mathildaheimer,

God morgon <3 Vad skönt att du kan få åka med din pappa så du slipper att åka kollektivt!
Min helg har varit likt din, lugn och mysig men jag saknar verkligen att få gå ut och ta ett glas med vänner, ta tunnelbanan till stan när jag känner för det och bara kunna vara... normal liksom.. Hoppas hoppas hoppas 2021 ger oss ett bättre år. Kram på dig <3

nouw.com/mathildaheimer
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Såg också ”en underbar jävla jul” i helgen! Riktigt bra skådespelare i den ju!❤️
nouw.com/hannakarlzzon
Sara
,

Din mysdress:) vart ifrån. Jag har frågat tidigare och jag inser att jag tjatar:) hoppas på svar för den är så fin:)

Kram

Johannagrahn
Johannagrahn,

Åh vilken fin, vit kopp!!!

nouw.com/johannagrahn
MissMinnea
MissMinnea,

Låter som en supermysig helg 🙂 och även julen trots att ni är få. Vi kommer bara vara 6st hos oss men det känns lite mysigt faktiskt ♥️

nouw.com/missminnea
malinkirstine
malinkirstine,
Jag saknar också fredags-aw.... undra när man kommer kunna ha en nästa gång <3
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin