Kan vi alla ta en stund?

Kan vi alla stanna upp och ta en liten stund för hur vacker världen är?

Det är så otroligt lätt att bli hemmablind. Jag har vuxit upp på en av världens i särklass vackraste öar. Okej, jag kan vara något partisk, but hey. Jag tror inte att jag uppskattade det för vad det är förens jag skulle lämna. Jag vet inte om det är ålder som påverkat, om det är sociala medier, corona eller helt enkelt bara är, men jag uppskattar världen omkring mig mer än någonsin.

Jag ska erkänna att jag någonstans inom mig fortfarande inte känner att jag har tillräckligt med ro för att stanna upp helt och hållet och bara vara i nuet på det sättet jag kanske önskar. Ett mål jag har att nå i framtiden. Men jag stannar ändå upp, ser mig omkring och njuter. Njuter av det världen har att erbjuda.

Äntligen har årets bästa månad kommit hit och jag börjar känna mig småkär. Förra året föll jag pladask för Stockholm. Jag blev på riktigt golvad över hur otrolig den här staden är. Under hösten och vintern gick dom känslorna, precis som jag, i ide. Men nu börjar dom vakna till liv igen och jag längtar så otroligt efter att få känna det där kärleks-pirret igen.

I lördags blev jag spontan-inbokad på ett jobbmöte. Mer exakt bokade jag och en kollega in det samtidigt som jag var ute och sprang, haha! Att hon kunde läsa igenom mina stavfel är verkligen imponerande. Så efter en långdusch och det mötet mötte jag upp Isa i Kungsträdgården. Efter att ha stannat upp i stunden och njutit över hur vacker världen är satte vi oss på P2 med varsin kaffe och avhandlade hela veckans livsproblem. Halvvägs genom koppen dök Elin upp med. Så mysigt!! Helt klart en bättre lördag om jag får säga det själv!

Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,
Älskar dom rosa körsbärsträden 😍😍
nouw.com/malinlinneaa
Nellaroc
Nellaroc,

Naturen, våren och allt däremellan borde uppskattas mer. Den är både vacker och gör vår levnad möjlig 😍

nouw.com/nellaroc
svullo
svullo,

Härligt!! 😍 Bra att ni håller avstånd till dom i bakgrunden och inte sitter på varan som resten av folket i bild som inte tycks veta om att det pågår en livshotande epedemi😱

nouw.com/svullo
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Åh, körsbärsträden, de är så fantastiska! Så himla vackert med allt som blommar nu under våren. Superfina bilder!

nouw.com/emiliakarlsson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin