Kan man ens leva såhär? Är det mitt liv?

Är det såhär livet kan vara? Är det såhär det är att inte leva i en stadie av konstant stress? Att inte ha plugget hängandes över sig, tusen andra antaganden eller måsten till höger och vänster? Jag vaknade imorse och kände bara Är det här mitt liv?
Jag och Ella hade bokat in en morgonpromenad runt Djurgården (STORT tips på det!), men inte bestämt hur dags. Så jag låg kvar i sängen, läste ett par sidor, gjorde mig i ordning och bara gled runt i läggan innan hon hörde av sig. Så himla härligt! Och än härligare blev våran promenad. Jag faller verkligen mer och mer för Stockholm för var dag som går. På vägen tillbaka över Östermalm var jag tvungen att rakt ut fråga Bor jag alltså här? Och kan du förstå att det här kommer att bli min vardag?

Trots att vi precis har träffats har våra (2) promenader tagit oss in på samtal som fått mig att reflektera och uppskatta det som är och kommer bli min vardag. En sak vi kom in på idag är att mitt mål i sommar är att, trots att jag kommer jobba min söta lilla rumpa av mig, njuta av livet och INTE STRESSA. <-- just den delen av mitt liv är jag så klar med.

Hur ska jag göra för att få det att fungera då? Vad är det som är skillnaden mot tidigare?

- Morgonträning! Jag säger det igen, det är verkligen livet och har nog varit den största förändringsfaktorn. Genom att göra det har jag plötsligt frigjort hela mina kvällar. Istället för att min träning ska ta upp all tid efter skolan/jobbet (ta sig till gymmet, träna, ta sig därifrån och hem, duscha, äta osv) så är jag helt ledig. Jag kan gå hem och lägga mig på soffa, jag kan gå på stan, jag kan möta upp vänner, jag kan faktiskt göra precis vad jag vill. LIVET!

- Pusha mig ur min egna comfortzon! Jag är både lat och bekväm. Jag skulle lätt kunna gå hem och lägga mig på sängen varje dag när jag slutar, men det mår jag faktiskt inte bra utav. Nej, jag behöver träffa vänner och vara social. Jag behöver uppleva Stockholm. Jag behöver leva lite. Så tacka ja fröken Berlin.

- Inte ta på mig tusen miljoner grejer! Jag är en sån person som älskar att ha tusen bollar i luften och så kommer det alltid att vara. Men jag har insett att det kommer inte att fungera. Nu har jag ett mål om att jag vill kicka igång min karriär och för att kunna göra det helhjärtat så måste jag helt enkelt prioritera. Än så länge verkar det funka rätt så bra, men går det över styr ien får ni hojta till. Deal på det?

- Släppa greppet och släppa pressen. Framför allt kring sociala medier och bloggen. Min älskade blogg alltså. Det finns ingen tvekan om att jag gör just det, älskar den, men någonstans behöver jag inse att jag kanske inte måste leverera två blogginlägg varje dag. Och att dom kanske inte måste publiceras just dom klockslagen. Ska det här bli hållbart, fungera och resultera i något som ni faktiskt vill läsa med så måste jag släppa pressen.

- Unna mig! Vid det här laget är det ingen hemlighet att jag är sådär osexigt snål... Det betyder att jag har tackat nej till både det ena och det andra, men nej nej nej. Inte mer. Okej, jag kommer aldrig bli en big spender men för min egna sinnesro behöver jag lära mig att känna att det är "okej" att ta en lunch med en vän för att pausa i vardagen eller gå ut och ta en fika själv om jag så vill det.

Den här sommaren kommer bli startskottet för en ny vardag, ett nytt liv och lite granna en ny jag. Älska!

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Låter helt grymt bruden! Du är så värd att må så här bra ❤️ Så glad för din skull vännen. Kram!
nouw.com/frulindhamn
Linnealiebig
Linnealiebig,
Grym, glad för din skull 😍
nouw.com/linnealiebig
elinormarias
elinormarias,
Shit vad du är grym! Du mår verkligen livets liv jut nu, det märks så mycket. Din utstrålning och energi är obegränsad och det är helt amazing! På med kronan Queen och slay! Kram fina du!
nouw.com/elinormarias
linndossing
linndossing,
Blir så himla glad av det här och du är helt fantastisk, är så stolt över dig ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åhhh detta är definitionen av lycka ❤️ Kram
nouw.com/happym
Mammatillthea
Mammatillthea,
Åh vilken lycka 😍
nouw.com/mammatillthea
Ellendelin
Ellendelin ,
Låterr som extremt sunda punkter. Man ska ta hand om sig själv, det är superviktigt! Älskar att stanna upp och reflektera 💜
nouw.com/ellendelin
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Skönt 😊❤️
nouw.com/marreekholm
Gabicalafell
Gabicalafell,
Så himla bra text🙌🏼
nouw.com/gabicalafell

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin