Kan inte stressa genom livet

Nu börjar livet! Lite så känner jag. Backa en månad så var allt jag ville göra var att ligga hemma i soffan på kvällar och helger. Det fanns liksom ingenting som lockade mig ut i mörkret, kylan eller corona-restriktionerna. Men så kom värmen och jag vaknade till liv. Plötsligt vill jag inte alls vara hemma (även om jag emellanåt faktiskt behöver det). Lite sorgligt att det är först nu känslan infinner sig och inte i Maj som den annars brukar göra. Men men, man ska inte klaga.

Jag har inte varit på min high, och är definitivt fortfarande inte där. Det är mycket som spelar in som jag inte tänker gå in på just nu. Men en sak jag har kommit på mig själv med att göra är att helt enkelt springa igenom dagarna. Jag skulle inte säga att jag är stressad, men jag stressar ändå mot något. Det kan vara typ: ”Nu måste jag skynda mig hem så att jag hinner sova för att gå upp i tid i morgon för att ta mig igenom tisdagen och kämpa till helgen”. Ni hör ju bara. Inget mer sånt! Nu är det dags att landa och njuta av nuet, och framför allt våga ta tid till sånt jag älskar.

Som i fredags. Efter jobbet mötte jag upp Isa (min syster) och Isa (min vän) på Rörstrandsgatan i Vasastan. För er som inte vet det så är det en hel gata dom stänger av för motortrafik under sommaren och fyller med uteserveringar. Så mysigt!

Jag ska erkänna att mina Vasastan-kunskaper är väldigt få så jag insåg precis att jag kommer bo bara på andra sidan bron. Typ en kvarts promenad bort. Så förstå att jag kommer njuta av fler kvällar där!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin