Kan en löptur vara magisk?

Jag har ingen aning om varför men inlägget som publicerades imorse skulle egentligen publiceras nu ikväll, och inlägget jag skrev imorse publicerades inte alls. Så well, det får väl komma nu istället då (vilket den ändå inte gjorde.... Nouw alltså....). Lite omskrivet dock, but you get it.

Men den här dagen alltså! Imorse vaknade jag av mig själv vid 20 i 7 utav att solen sken in genom fönstrena. Hur underbart? Min plan var egentligen att ta lite utav en sovmorgon, gå en promenad, äta frulle och sen kanske dra ut och springa. Men jag fick sån feeling att vips var jag ute på en löprunda. Och tacksam är jag för det, för rundan var verkligen magisk.

Jag är väl egentligen tveksam över huruvida man kan kalla en löptur vid 07 för magisk, but bare with me. Jag bestämde mig för att springa Djurgården vilket betyder att jag också springer över Östermalm. Jag kom dit precis lagom för att se staden vakna till liv. Ett äldre par gick hand i hand längs esplanaden. En kille va ute och rastade världens sötaste lilla hund. Vid Tösses kom konditorn ut för att plocka fram pelargonerna och ställa ut utemöblerna. Och genom den ena öppna cafédörren efter den andra doftade det otroligt utav nybakat. Där snackar vi verkligen magiskt!

Jag vet inte riktigt vad den här staden gör med mig. Eller kanske är det vädret? Oavsett så kan jag berätta att min kärlek till Stockholm just nu är obeskrivlig. Vem hade någonsin kunnat tro att folkskygga Matilda skulle falla pladask för Sveriges största stad? Och vem hade någonsin kunnat tro att den blyga och osäkra Matilda skulle bli den hon är idag? Inte jag i alla fall! Jag är så otroligt lycklig i lmin vardag just nu och ber till alla världens gudar att det får hålla i sig.
Hur har eran dag varit??

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Det låter magiskt, här är snön tillbaka haha, vaknade till 25 cm nysnö igår morse!
nouw.com/amandassofi

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin