Kallis Beach Party

Godmorgon finingar! Hur är det med Fredagsfeelingen idag? Min är faktiskt väldigt mysig och inte direkt så mycket party. Just nu sitter jag och laddar för att åka iväg till gymmet och starta dagen med en superhärlig BodyBalance-klass och om vädret sen håller i sig så blir det årets strand-premiär (håll tummarna). Så nej, direkt party är den inte. Det fick jag så det räcker och blev över i Onsdags när vi gick på Kallis Beach Party, och dessutom blir det en return imorgon igen. Yaaay! För det är just det! Kallis vecka 29 = magiskt! And as promised så kommer här ett inlägg om Onsdagens fest.

Strax efter 10 kom tjejerna in från landet, och under tiden som jag gjorde mig i ordning så dukade dom fram världens brunch. Jag menar, bara se på den! Inget man direkt skojar bort nej! Så där, ute på altanen i solljuset, tillbringade vi ett par timmar med att bara prata, dricka ett par glas rosé och tagga till.

Vi bor så fantastiskt bra att man på bara en kvart (trots högklackat) kan gå bort till Kallis. För er som inte har hört talats om Kallis innan så kan jag berätta att det (i alla fall marknadsförs som) Europas bästa beachclub. Och vecka 29 innebär Stockholmsveckan = extra krut på varje dagsfest. Just i år har dom fått nya ägare och infört ett nytt koncept för Onsdagen, nämligen beach party. Så hela golvet var täckt med sand och det fanns badbollar överallt. Så kul!

Side note: När jag cyklade hem på natten såg jag hur stora tankbilar var där och sopade upp allt inför nästkommande dag. Snacka om projekt!

Sen var det on! Helt ärligt finns det inte jättemycket att säga. Kanske You must have been there. För alltså känslan där inne går inte att beskriva. Solen, musiken, folket, timmarna av dans, lyckan - ALLT! Och det är just det som gör det värt både det sjuka (!) inträdet och framför allt det att jag, not-so-party-prinsessan-numero-uno, är superladdad och taggad för dag nummer två. Woop woop!
Som jag har nämnt tidigare, är det två fester man ska gå på under året så är det 1. Midsommardagen på Tofta Beach Club och 2. Kallis vecka 29. Så när jag frågar er vad ni gör nästa år vecka 29 så är svaret helt klart Är på Gotland och dansar klackarna av mig tillsammans med dig. Eller vad säger ni? Hihi!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Angelica,
Ser ju helt underbart ut! Jag jobbar ju in i nästa vecka så jag får vara med er festprissar i tankarna 😉 KRAM
angelicawahlin.se
Desireekujala
Desireekujala,
Åh nu blev man ju sugen på att åka dit, så fina ni är <3
nouw.com/desireekujala
lifeofkile
lifeofkile,
nej va avis! Min kompis la upp massa bilder och storys därifrån och det såg så himla mysigt ut! Dagfest verkar ju underbart! Kram <3
nouw.com/lifeofkile
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Hahah, skriver helt klart upp Kallis v. 29 på min bucketlist! <3
nouw.com/feliciaidachristina
linneahedberg
linneahedberg,
Men GUD vad underbart och somrigt det ser ut! Stor kram hjärtat ♡
nouw.com/linneahedberg
isabylund
isabylund,
HUR gärna hade man velat vara med? JÄTTEgärna!!
nouw.com/isabylund
ArielC
ArielC,
Så herlig!! 💛
nouw.com/arielc
Emmamehrali
Emmamehrali,
Alltså LYX LYX LYX 🤩
nouw.com/emmamehrali
My,
Alltså åååh så himla kul!!! Får fixa ett bättre partysällskap nästa år så man kan gå på Kallis!!!!
www.mynordqvist.se
Yasmine,
Nej vad roligt att de tar bort sanden igen haha! 😃 Låter som en grymt härlig dag och vilka powertjejer ni är! KRAM <3
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin