Kallis - PINK PARTY

Innehåller affiliate-länkar

Min Topp (slutsåld, men väldigt lik) HÄR // Min Kjol HÄR // Min väska HÄR // Mina solglasögon HÄR // Mina skor HÄR

Jag ska erkänna att jag har lite småångest över att vecka 29 är över. Det är nästan lite som jul. Man pratar om det i ett års tid, ser fram emot det, längtar, peppar och sen på ett litet poff är det över. Och plötsligt är det 365 dagar kvar innan det är dags igen.
Men alltså WOW vilken vecka det har varit! För första gången ever har jag varit på Kallis två gånger på ett år (och det kan vara så att jag ska dit igen på Fredag, hehe) och jag är då inte besviken. Tvärtom kan jag inget annat än längta inför nästa år!

Som lovat kommer här ett inlägg om Lördagens Pink Party. tidigare har jag bara gått på Tisdagar och Onsdagar, så jag har aldrig fått uppleva den magi som faktiskt är när hela stället binds samman i en färg. Om ni btw tycker att vissa bilder ser ut att vara tagna utav en proffsfotograf så stämmer det. Hälften utav bilderna här är tagna utav mig och mina vänner, och hälften kommer från Kallis Facebooksida.

Eftersom att vi kom bort så tidigt var det först väldigt chill. Lite folk och inte alls särskilt bra musik. Men allt blir vad man gör det till, och efter ett tag droppade mer och mer folk in och till slut var festen ett riktigt j*kla faktum. Medan andra räknar tiden dom dansade, är det nog enklare att för vår del räkna upp minutrarna vi stod still, haha!

När det sen stängde gick vi förbi Joda, köpte med oss take-away och hamnade sen hemma hos mig igen för att ladda om lite. Planen var egentligen att vi skulle dra till Wisby Strand där festen fortsatte, men istället hamnade vi på Gute.
Under alla dessa år har jag varit förespråkare utav Gute suger, men i år har jag fått börja inse att det ändå är okej. Dock blev det lite som vanligt när man är där. Alldeles för mycket folk, ett eller ett par glas och armbågar i bakhuvudet när man dansar och alla springer ifrån varandra. Så när jag tröttnade på hur packat det var hittade jag den bästa lösning - DJbåset, haha! Det är nämligen så att en dagiskompis till mig har gått och blivit DJ och just i Lördags var det han som spelade på Schlagergolvet. Så jag hoppade upp där, kikade lite vad han gjorde, hade gott om plats att dansa själv på och fick efter ett tag ansvar (snarare tillåtelse, haha) att röra ljusknapparna. SÅ KUL! Jag tror på riktigt att jag stod där i nästan två timmar innan det sen stängde och min 18-timmars dag började närma sig sitt slut.

Så tack vecka 29 för det här! Vi ses nästa år igen!!

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Wow vilken upplevelse!!! Du var SÅ jäkla värd att få komma iväg på det här och njuta!! Ser helt magiskt ut verkligen 😃 Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Linnéa,
Men alltså wow, ser ut som världens roligaste "party" ju... och rosa tema hade ju passat mig med <3 kram finaste
linnealiebig.blogg.se
linndossing
linndossing,
Låter helt fantastiskt! Ser magiskt ut när alla är klädda i samma färg alltså, älskar det 😍 Kram
nouw.com/linndossing
SimonAndersson
SimonAndersson,
Har inte varit där 😊
nouw.com/simonandersson
Johannna
Johannna,
Wow det ser ju underbart ut😍
nouw.com/johannna
artibus
artibus,
De där ser ju verkligen ut som att vara festernas fest! Färgen, människorna herregud säger jag bara! Nästa år bjuder jag in mig själv till dig och är med! Älskar hur lycklig du ser ut, kastat av dig klackskorna och allt. Sitter här och ler över detta inlägg, ser verkligen magiskt ut! <3
nouw.com/artibus
Julia Svensson,
WOW så kul!!
juliasvenssons.se
Hilma
Hilma,
Ååååh sååååå himla underbart ju!! Önskar jag hade kunnat hänga med 😃 Kanske nästa år!? <33 Kram hjärtat!
nouw.com/hilma
Emmamehrali
Emmamehrali,
OMG jag förstår verkligen att jag missade årets fest hur kunde jag ?! Nej jag är inte alls bitter hur kan du tro det hihi ❤️❤️
nouw.com/emmamehrali
Yasmine,
Shit vilken häftig upplevelse att hänga med DJn 😃 Kram <3
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin