Just nu: mina googlinga, MMA fight och gratis mat

Mina mest googleade fraser för tillfället är ”runt matbord”, ”smart tv”, ”spegelskåp” och ”målare Stockholm”. Jag tror vi alla kan se ett tema, haha! Men på samma sätt som min syster inte kan bestämma sig för vilken smartklocka hon ska köpa och därför inte gjort det på snart ett år trots att hon har ett presentkort, köper jag ingenting för jag vet liksom inte var jag ska börja. Jag vill ha så mycket, hittar inte just den perfekta och hamnar därför i timmar av bortkastat sökande. Men igårkväll kröp jag upp i soffhörnet, i MIN LÄGENHET och kände en total känsla av att här kommer jag trivas.

Ni alla vet att jag är en total periodare. När jag hittar något nytt jag gillar snöar jag in på det till 100%. Ibland alldeles för hårt. Lite så är det just nu. Ett par nya favoriter har flyttat in i mitt skafferi och min kyl. Bland annat finns det nu alltid riskakor, filmjölk, proteinpulver och cream cheese här hemma. Mums!

På tal om riskakor och filmjölk så hände något rätt så fantastiskt igår. För snart ett år sen vann jag en instagram-tävling för Vembla. Det är ett som Uber-eats där man kan handla matvaror genom deras app och sedan få dem hemlevererade. Anyway. Efter den vinsten har jag varit registrerad hos dom och får därför deras erbjudande-sms. Och igår kom ett sådant. ”Använd koden XXX så får du fri leverans och 100kr att handla för (ingen minimi-spend”. Hör ni? Jag fick på riktigt mat för 100kr, bara sådär. Så jag fyllde på med just filmjölk, riskakor, cream chesse, skinka och lite mer saker. Totalkostnad? 6 kr. Helt okej säger jag 👌🏼

Igår var vi ute och åt med jobbet, vilket var fantastiskt trevligt. Äntligen börjar vi kunna göra lite grejer igen! Innan jag började hade dom AWs minst en gång i månaden, sommar- och vinterfester, resor och mycket mer. Men oturligt nog började ju jag mitt i allt vad corona heter så jag har missat allt.
Nu däremot är det grejer på gång. Middag ikväll, fest på TAK nästa fredag, paddel-mingel på NK, resa till Gotland och mycket mer. Om jag är taggad? Hell yes!!

I fredags nös jag så kraftigt att jag lyckades spräcka ett blodkärl i ögat vilket har resulterat i ett blodfyllt öga. Men hur coolt låter det? På väg till jobbet i måndags kom jag istället på att varför inte säga att jag hade gått min första MMA-fight i helgen. Det roliga är att nästintill ingen ens reagerade eller ifrågasatte det, haha! Kan ni förstå det? Jag som inte kan skada någon (annan än mig själv då, mvh klumpig själ). Hahaha! Hade ni gått på det?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin