Just nu

Innehåller affiliate-länkar

- Tisdag och back to business. Hela dagen har jag varit i skolan och suttit på föreläsningar. Hela 4 stycken blev det, vilket är väldigt mycket med tanke på att vi den senaste tiden har snittat en föreläsning per dag. Egentligen hade vi bara 3 föreläsningar på schemat, men när det kom upp en lunchföreläsning där dom bjöd på Poké Bowls så tackar man som student verkligen inte nej, haha!
Kontrasten från 3 dagar med minst 25 000 steg/dag jämfört med 7 timmar stillasittande i föreläsningssalar har dock lämnat mig lätt mosig i huvudet och med myror i hela benen. Så nu blir det ett pass GRIT Strenght vilket var en evighet sen, så tagga träningsvärken imorgon (alternativt besvikelsen om den uteblir)

- Jag har ett hörn hemma jag behöver inreda/göra något åt. Men jag har verkligen ingen aning om vad. Så ni som är lite bättre på hela home deco grejen (ping @Interiorbylinda mfl) kan ni snälla komma med lite idéer?
Det är hörnet inklämt mellan soffdivanens ände och den platsbyggda garderoben. Typ 40x40. Båda väggarna är vita.
Just nu står vårat träd där tillsammans med två lyktor på golvet. Har dock aldrig varit nöjd med det + att trädet är halvt dörr, så nu är det dags för förändring. Någon som har någon idé?

- Jag har idag (med det tråkiga regnvädret som varit) insett att jag behöver skaffa en ny höstjacka. Just nu bor jag i min Teddyjacka, som är heeeeelt fantastisk, men varken särskilt vind- eller vattenresistent. Så jag kikade in på Nelly för att se om jag kunde hitta nåt. Dock fastnade jag såklart för dom som inte var allt för varma i alla fall - men hur snygga var dom inte?
(Fullkomligt ÄLSKAR den gråa kappan)

- I samma veva kom jag på att det kanske är dags att skaffa en riktig vinterjacka med. Med tanke på snön som kom i helgen (som jag dock missade med tanke på att jag var i Riga) vet man ju aldrig när det blir kallt på riktigt. Dock uppstår ju samma problem som alltid. Man vill ha något stort och varmt, men som man gärna ser lite slimmad ut i och inte som en stor ballong, haha!

- Jag har kommit hur min smoothie bowl period. I know, schocker! Som så många andra är jag en riktig periodmänniska, och ända sen vi var på Bali (vilket var i Mars) har jag ätit smoothie bowl varje morgon. Men så plötsligt, från den ena dagen till den andra, vänder det. Numera är det en skål havregrynsgröt och en skål yoghurt med flingor som gäller, haha! Alternativt risgrynsgröt istället för yoghurten, men jag försöker hålla mig lite närmre julen innan jag går bananas på den

- Jag har fastnat i två nya serier. Eller nya är fel, gamla serier. Men nya för mig. Hemma ser jag How to get away with murder och när jag kör cardio på gymmet ser jag Elementery. Två stora tips för er som letar serier för mysmaratonen i höstmörkret

- Efter imorgon är jag leeeedig resten av veckan! Woop woop! Okej, jag är egentligen inte alls ledig. Har ett par övningar som skall göras och en del att läsa, men det tänker jag att jag kan göra hemifrån (eller från ett mysigt café, för nu skulle jag ju se till att hålla i det här med effektivt pluggande - vilket inte sker hemma), så därför anser jag mig vara ledig =)

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Hua, hoppas det är bekväma föreläsningssalar i alla fall ❤
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Dom funkar, hahaha! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
eemmawallin
eemmawallin,
Åååh älskar serien how To get away with murder 😍
nouw.com/eemmawallin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så himla bra ju! <3
nouw.com/matildaberlin
Ullie,
men alltid så massa fint o man vil l ha allt . ta hand om dej söta du kram kram
weberskold.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste du! Och detsamma <3
nouw.com/matildaberlin
Angelica,
Gud, vad segt med fyra föreläsningar på en dag!! Hade alltid max två stycken när jag pluggade, haha .. Kram finis <3
angelicawahlin.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja! Helt sjukt, haha! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Carolina,
Vi har också haft så många föreläsningar på en dag. Det är super tufft! Eller typ 4 timmars föreläsning om samma ämne. Också oerhört tufft! ^^.
knaset.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Förstår verkligen det! I vanliga fall har vi en två-timmars, lite bättre, haha! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men gud vilka snygga jackor, värsta beslutsångesten om man skulle välja bara en av dom haha. 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Agreed on that! <3
nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Ja,det finns alldeles för mycket snyggt....!kram
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
MEN JA! Hahaha! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Pauline,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? <3
nouw.com/matildaberlin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ohh så snygga!! Önskar verkligen jag också kunde fastna så i serier!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Gör du inte det? Vad tittar du på då? =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
anniepiie,
Jag behöver en ny vinterjacka men tycker det är så svårt för finns mkt fint. 😊
anniepiie.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Sååå sant! <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin