July in pics

Don’t hate on me, men jag tror på riktigt att bortsett från när man var liten som sommarloven var oändligt långa, så har det här varit min bästa sommar ever. Om det bara är en slump att i år är året, om det är för att jag blivit äldre och får fler chanser och möjligheter, eller om det är för att jag blivit självsäkrare i att jag är jag och därför vågar göra mer saker vet jag då inte. Men det jag vet är att den här sommaren är magisk! Och jag vill då verkligen inte att den ska ta slut.

Men snart är den tyvärr det... Snart är vi där vid hösten igen, vilket är helt och hållet oundvikligt (tur att vi nog alla älskar hösten med, hihi). Så jag tänkte passa på nu, när månaden nästan är över, att göra en liten Juli-resumé =)


Jag började månaden med att jobba en del. Både på båten, men också under Almedalsveckan. Det var minst sagt långa och slitiga pass, men så himla värt det. Speciellt för mig som student, haha!
Känslan när jag sen hade min första riktiga lediga dag var magisk. Speciellt med tanke på att jag och Richard kunde få lite tid tillsammans. Pga att vårat hus var uthyrt under Almedalsveckan och vi blev Inlåsta i källaren där det inte finns något riktigt kök så gick vi ut och åt x antal kvällar. Så himla mysigt!


Innan det blev sådär extremvarmt som det nu är, så njöt jag utav rätt så många löp-mil ute i friska luften. På riktigt - vem kan inte njuta utav att springa när man tar sig genom sånna här ↑ vyer??


Sen var det ju det här med Fotbolls VM. En enda match såg jag, och den förlorade vi. Coincidence?
Men jag gjorde de ordentligt i alla fall. På Kallis, tillsammans med en stor del av Visbys befolkning och med ett glas rosé i handen. Helt okej om jag får säga det själv


Under hela förra året kan jag ärligt inte minnas att jag var på stranden en endaste gång. Under Juli ligger snittet på 2 gånger i veckan, vilket inte är så illa pinkat med tanke på att jag har jobbat 2 hela veckor och inte haft en endaste dag där då.
Mina systrar som blivit volley frälsta fick ju då för sig att jag också skulle börja. Så efter att inte ha rört en boll sedan ettan på gymnasiet kan jag nu meritera min första volley-match (behöver jag nämna att vi förlorade?? Tack Alvina för att du stod ut med att ha mig som partner btw)


Världens finaste pojkvän fyllde år! Tyvärr var det under min arbetsvecka, så så himla rolig att fira med var jag inte. Men vi gick i alla fall ut och åt en FANTASTISK lunch tillsammans på Kallis. <--- STORT tips!

Ni hittar förresten min fantastiska klänning (för bara 90 kronor!!!) som jag hade på mig då HÄR


På tal om födelsedagar så firade mina älskade lillasyster Isa sin 21-årsdag med en riktig höjdarfest. Ja, ni ser ju standarden i taxin på väg in till stan, hehehe


Under mina nattveckor på båten fick jag njuta utav dom mest fantastiska soluppgångarna jag någonsin sett i mitt liv. Alltså WOW! Aldrig någonsin har det känts så okej att vara vaken till klockan 4 på morgonen som då!


Visserligen var det inte bara under mina nattveckor jag såg dom, utan även dagen efter att jag klev av och gick på dagsfest (som sen blev kvälls- och nattfest med) på Kallis. Sjukt vad mycket jag har varit på Kallis den här månaden btw!
Är det någon fest ni ska på under Juli så är det utan tvekan Kallis under vecka 29. Mark that date for next year!


Den 18 Juli var ingen vanlig dag. Då åkte vi upp till Norrtälje för att gratta världens mest fantastiska 90-åring på hans födelsedag. Jag talar såklart om min Farfar!
Mycket fika, mycket god mat, mycket mys!


Trots värmen har jag kämpat på med min träning, vilket har resulterat i en hel del endorfiner men också den totala svetttdöden x antal gånger


... tack och lov har det kunnat botats med PWO (nej, inte Pre Work Out, utan Post Work Out) vid poolen


I Lördags fick jag och Richard för oss att turista vår egna ö och genom att besöka flera gårdsbutiker samla på oss tillräckligt med lokalproducerat för en fantastisk middag. Om vi lyckades kan ni läsa om HÄR


Det var också då jag fick ett litet infall och färgade håret rosa, hihi! Sa ju att den här sommaren var speciell. Jag kommer nog alltid minnas den som året då jag färgade håret rosa, eller vad tror ni?


Och nu då? Dom resterande dagarna? Well, det är arbetsvecka som gäller. Så det är ombord på båten ni kommer hitta mig. Men numera kommer jag äta min frukost framme på backen (längst fram, ute på båten, där matroserna förtöjer båten ifrån). Ser ni hur magiskt det är?? Att jag inte kommit under funn med det tidigare??

Hur har eran Juli varit? Bra hoppas jag!! <3

Gillar

Kommentarer

Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Det låter som en helt fantastisk månad! 😀
nouw.com/mrsfunkys
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det har det verkligen varit!! <3
nouw.com/matildaberlin
Angelica,
Du verkar ha haft det så härligt! Håller med om att den här sommaren är magisk <33
angelicawahlin.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så underbart att höra det med vännen <3
nouw.com/matildaberlin
sanns
sanns,
Såå härligt inlägg!! Gillar verkligen detta konceptet! Kram <3
nouw.com/sanns
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! tack sötaste du! <3
nouw.com/matildaberlin
Jeanette,
Åh, så himla härliga bilder! 😊 Och vad kul att du är så himla nöjd med sommaren, tycker också den här sommaren har varit helt fantastisk 😊
devote.se/jea
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TACK finaste du <3
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad kul att detta har varit din bästa sommar ever. Du är så fin 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack sötnos <3
nouw.com/matildaberlin
kovacevic
kovacevic,
Så himla härliga och fina bilder! Ser verkligen ut att ha varit en underbar månad. Fortsätt gärna med det här konceptet <33
nouw.com/kovacevic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Mne alltså åh! Tack fina du <33
nouw.com/matildaberlin
Taliasblogg
Taliasblogg,
Vilka härliga bilder! Va kul att du delar med dig! 😊
nouw.com/taliasblogg
Matildaberlin
Matildaberlin,
frostfoto
frostfoto,
Vad fina och härliga bilder!! Rosa var ju snyggt i topparna 😃
nouw.com/frostfoto
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack finaste <3
nouw.com/matildaberlin
4foodies
4foodies,
Åhh vad härligt! Det har varit/är verkligen en fantastisk sommar!
nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
men alltså JA! <3
nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vilken intensiv men härlig månad👌🏼☀️underbara bilder och härligt inlägg,kram☀️💗
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste du!! <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin