Julfeeling, dålig vän och lägenheter på gång

I samarbete med Wasagrafiska

Jag blir så irriterad på mig själv! Varför måste jag gå runt och jämföra mig med andra för? Det är så fruktansvärt dumt för allt det gör är att ta energi. Speciellt när det är mina vänner jag jämför mig med och när jag egentligen är lycklig för deras skull. För allt det gör är att jag 1. trycker ned mig själv, 2. inser att jag är en fruktansvärt dålig vän och blir arg på mig själv för att jag känner så, och 3. får mig att lägga fokus på helt fel saker. Varför ska det va så svårt att bara koppla bort och köra mitt egna race?

Reseabstinensen just nu börjar bli sjuk. Jag kan inte riktigt förstå hur lång tid det är sedan jag var utomlands. För tillfället är det, tro det eller ej, Paris som lockar. Jag åker väldigt sällan till länder jag varit i innan och Frankrike checkade jag för typ 14 år sedan. Men samtidigt hör ni ju - 14 år sedan! Så ja, jag börjar bli lockad.

På fredag kommer det ut flera roliga lägenheter på Hemnet! Bland annat den här jättefina 1,5an på Wittstocksgatan. Jag har haft kontakt med säljaren i nästan ett år nu och hon är verkligen så gullig. Så det här ska verkligen bli så kul! Fingers crossed för en rekordförsäljning, för det förtjänar hon verkligen!

Det här med visitkort. Hur lyxigt och proffsigt känns inte det? Även om jag nästan aldrig delar ut några då jag sätter mina kontaktuppgifter på allt annat material jag delar ut, så går jag alltid runt med en hel bunt i väskan. Våra är väldigt standardiserade för Fastighetsbyrån men jag går emellanåt runt och funderar på hur jag hade designat dom om jag hade fria tyglar och tryckt själv här på ett tryckeri i Stockholm. Betydligt stilrenare skulle jag nog säga. Beiget med guld på kanske? Hur snyggt?

Är det bara jag som börjar längta efter julen? Jag vet.... Det är egentligen inte riktigt okej att börja ännu. Det är liksom inte ens Oktober än. Men hur mycket längtar man inte efter julmusiken, stämningen, lyckan när man ser första snön falla utanför fönstret osv osv. Ihhh! Blir alldeles lycklig i själen av bara tanken på det. Hur känner ni? Någon som är med i team julfeeling?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin