Jobbar med personlig utveckling och dricker bubbel

Jag snodde den här listan rakt av Nicole som hade snott den rakt av från Sandras blogg, haha! Tro det eller ej, men jag var faktiskt på en dejt igårkväll (hihi), så jag hann inte förbereda så mycket mer och just nu är jag påväg till gymmet för att kicka igång den här dagen med ett BodyPump-pass. Så en liten lista it is =)

Bästa som händer i veckan:
Var ska jag ens börja? Det faktum att jag är stolt över mig själv för att jag vågade gå på dejten igår? Save the date med kontoret imorgon? <-- tror det kommer bli så kul! Eller det fantastiska vädret som är utlovat?

Sämsta som händer i veckan:
Hmmm... Jag kommer faktiskt inte på något. Kan man ens göra det när Stockholm levererar så otroligt väder? Blir alldeles sprallig i kroppen av bara tanken.

Där har jag ont:
I fötterna. Långpromenad i converse + världens sämsta fötter = skavsår på flera ställen.

Till helgen ser jag fram emot:
Att umgås med vänner! Att njuta av solen, kanske äta en glas eller två och bara njuta av livet.

Detta jobbar jag med:
-Mäkleriet. Så att ringa, ringa och ringa.
- Ett samarbete som skall upp på Insta på Torsdag.
- Personlig utveckling. Jag vet, det låter sjukt löjligt. Men just nu älskar jag att ta varje chans jag får att utmana mig själv till att kliva ur min egna comfortzon.

Vad lyssnar du på:
Just nu är det mest poddar. Two of a kind, Två systrar en podd, Sveriges bästa mäklare och Omni podd står överst på listan. Men så fort jag kommit i kapp med dom är det dags för sommarpraten. För första gången någonsin är jag så taggad på att lyssna på dom. Perfekt under mina löpturer ju.

Detta klär jag mig i denna vecka:
Kontors-kläder. Jag ska dock erkänna att jag har sjukt svårt att få till nå härliga outfits som ska fungera både i business-mode men också i den här värmen. Note to self inför helgen: Ta dig in till stan och shoppa lite nytt till sommargarderoben.

Det dricker jag:
Enorma mängder Fun Light, men också ett och annat glas alkohol 🙈

Och mest av allt önskar jag:
MEST av allt blir en väldigt djup fråga. Men ifrån den här veckan är att jag ska lyckas boka in ett möte eller två (allra helst typ 10).

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Vilken härlig vecka du kommer att ha 😃
nouw.com/johannagrahn
marietheresel
marietheresel,
Alltså matildaaaaa personlig utveckling är INTE löjligt! Varför skulle det? Är väl typ det bästa man kan pyssla med tycker jag 😍❤️ kraaaam
nouw.com/marietheresel
Desireekujala
Desireekujala,
Att jobba med sin personliga utveckling är ju såå bra! 😊 Hoppas du får en underbar vecka! <3
nouw.com/desireekujala
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men OMG, jag hoppas det gick bra på dejten?!! U GO GIRL!! ❤️ Du - det är INGET som är löjligt med personlig utveckling för i så fall är jag minst lika löjlig! Jag ÄLSKAR att utmana mig och se att man tar sig vidare, ser det som något häftigt och inte det motsatta! 🌟 är verkligen taggad på sommarpraten jag med, har tänkt att jag ska dra igång oxh lyssna på det nu 🙏🏻 Kramis ❤️
nouw.com/emmaengstrom
enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Åh en dejt spännande 😍
nouw.com/enlitenbitavmig
Mammatillthea
Mammatillthea,
Men så roligt att du gick på dejt, hoppas det gick bra 😍
nouw.com/mammatillthea
fridachristinas
fridachristinas,
Vilken mysig lista, och sååå underbart med dejt ju 😍
nouw.com/fridachristinas
Jasmine,
Två väldigt fina bilder på dig!

Kul med dejt, modigt av dig.

Kram
rosanatt.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin